Vilskettä ja vilinää

Henkilökunta kävi viime viikolla toisella katsastelukäynnillä Triolan henkilökunnan kanssa Naukulassa katsomassa pieniä pinkkitassusia. Ja olihan niitä. Edellisestä visiitistä olivat tuplanneet painonsa ja liikkuminen oli siirtynyt pienestä mönkimisestä ihan eri sfääreihin. Nyt mentiin ja mellastettiin, joskin iso osa vierailusta meni kyllä myös unten mailla. Mutta ei sen väliä, me tädit kopeloitiin ja lässyteltiin silti.

Kameralle nämä pikkuiset ovat kyllä varsin haastavia kohteita, kun menoa ja meininkiä piisaa eikä kuvaaja pysy millään perässä. Lisäksi vierailun aikana elinpiiriä laajennettiin saunan puolelle, eikä kuvaajat sentään kontanneet perässä ihan sinne asti, vaikka lähelle kylläkin. Harvemmin tulee kyläillessä maattua kylpyhuoneen kynnyksellä, mutta kun kissat ovat kyseessä niin mikäs siinä...Tasapaino ei ole ihan vielä niin kohdallaan että nurinpäin olevan vadin päällä pystyisi pitkään seisomaan mutta sehän ei menoa haittaa.Moppi oli vallan ihmeellinen asia, jota piti tuijotella ja mietiskellä.Erilaisia pesiä ja petejä piisaa Naukulassa ja tämä huopainen kota vaikutti aika suositulta. Myös Namu-äiti kävi siellä pötköttelemässä.Toiset nukkuvat avomallin pesässä ja esittelevät niitä kuuluisia pinkkitassujaan.


Ruokaakin oli tarjolla, ravitseva possun jauheliha maistui kahdelle pennulle niin että maiske vaan kävi ja lautaset tyhjenivät huippuvauhtia. Kun kasvutahti on valtava, on sitä ravittava jo muullakin kuin maidolla.


Namu-emä tankkaa samalla pentujen kanssa, onhan silläkin kova ravinnontarve kun pitää viittä villiä pentua imettää ja paimentaa.


Naukulan itseoikeutettu isäntä on Sulo-komistus, joka on niin valtavan komea ettei voi kuin ihailla sen muhkean tiivistä turkkia ja lempeää olemusta. Sulo kunnioitti vieraita esittelemällä täplämassuaan ja vastavuoroisesti vieraat palvelivat Suloa uloskäynnillä kun herra halusi ulkoiluhäkistään sisään tai ulos.


Aikamoista urakkaa jaksaa Naukulan Mamma pyörittää pentujen ja vierastulvan kanssa, näistä pennuista varmaan tulee maailman sosiaaleistetuimmat kissalapset! Kaikilla on jo omat kodit ja Noomi jääkin omaan syntymäkotiinsa Sulon ja Namu-mamman seuraksi.

Kommentit

 1. Ihanan touhukkaita kuvia punanutuista ♥ Unohtamatta äiskää ja komeeta Suloa. Taatusti talve paras vierailukohde!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä voisi käydä vaikka joka viikko... tai päivä!

   Poista
 2. On ne niin söpöjä! Vati vaikuttaa olevan yksi lempipaikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vati oli ihan uusi juttu, Mamma kaivoi esille ja siihen tutustuttiin innolla.

   Poista
 3. Jaksaa, jaksaa. Kiitos käynnistä! On nämä sun kuvat vaan niin ♥

  VastaaPoista
 4. Pienillä on kova kasvuvauhti ja muita tavoitteita. Kasvavat ja vilkastuvat ja valloittavat maailman niin että minulla silmissä vilisee. Ihana tilannekatsaus Namun pennuista. Ja Sulo sitten on aivan omaa luokkaansa, lempeä ja viisas. Oiva idoli pentusille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoisia vilistäjiä ovat kyllä! Sulo on mahtava idoli pikkuisille, lempeä setämies.

   Poista
 5. Voi näitä Namusen pentusia, iiik!
  Aivana mahtavia kuvia, tuo toinen varsinkin :) Sulo on valtavan upea, ihan sydän sulaa tuon katseen edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo on jotenkin niin vaikuttava persoona, ihan mahtava tyyppi :)

   Poista
 6. Paljon sydämenkuvia tähän :-)

  VastaaPoista
 7. Ah ja voih ja pitkä huokaus. Ihania <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!