Nokkavaa seuraa

Lyyran tämän hetken lempilelu – tai ainakin yksi niistä – on nokkaeläin. Pieni pehmoeläin, jonka sisällä on vinkupallo, joka tosin ei oikein enää toimi. Ei haittaa, sanoo henkilökunta.


Nokkista retuutetaan, takajalkatömpsytetään, heitellään ja kuljetellaan. Kaikista paras leikki on kuitenkin melkein joka ilta käytävä (ja joskus muulloin), jossa henkilökunta heittelee Nokkista ja Lyyra nappaa sen ilmasta ja sitten löylyttää mokoman ryökäleen. Heitto pitää olla korkea kaari ylös, hieman sellainen pesäpallosyötön tapainen, josta Lyyra sitten Nokkiksen nappaa.


Olennaista tuntuu olevan myös se, että sänkyä ei mielellään pedata ennen leikkiä, tai siis iltasella peitto pitää "avata", koska peiton pitää olla rutussa, niin että sinne poimuihin ja alle voi sukeltaa hyökkäyksissä. Sileä peitto on ihan tyhmä, niinkuin Lyyra alla kertoo (henkilökunta halusi olla sievistelevä valokuvausta varten).


Leikki välillä leviää myös sängyltä matolle. Joskus Nokkis unohtuu ja leikin tuoksinassa tulee myös sängyltä hypättyä Epun selkään ja painia virittelemään. Sattuuhan sitä.


Tai sitten Nokkiksen kanssa päädytään vaan pötköttelemään ja söpistelemään.


Kommentit

  1. Toivottavasti Nokkis kestää vielä pitkään leikkejä, kun on noin tärkeä neidille ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta on jo miettinyt seuraajan ostamista valmiiksi...

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!