Cacci-systeri

Vaikka Mauno ei päässytkään, henkilökunta päätti silti mennä Turkuun Turokin näyttelyyn. Henkilökunta ajatteli, että jos vaikka Maunon kuvaa näyttämällä saisi jonkun pokaalin. Ei saanut, kumma juttu.

No ehkä syynsä oli sillä, että suku putsasi pöydän eli serti tuli sekä systerille että papalle.


Vuokko sai hieman moitteita runsaista muodoistaan, on kuulemma ollut ruoka-aikaan kotona. No minkäs sille voi, jos ruoka maistuu. Tuomarin valintaan kuitenkin kävi tie ja CAC-serti tuli.


Komea Manu-pappa pääsi myös omassa sarjassaan tuomarin valintaan - jossa tuomari hämmentävästi esitteli sen ocicatiksi. Lieköhän siinä syy, miksi tuomarin parasta ei kuitenkaan hellinnyt, onhan se ehkä liian hieno ocicatiksi.


Kauniilla systerillä oli kokonaan valkoiseksi sisustettu unelmakoti. Tämä pitää ehdottomasti myös esitellä Mäykysen juontamassa L.a.a.t.i.k.k.o.-ohjelman Kaunis Pesä -osiossa.


Samassa yhteydessä kokoustettiin Suomen Egyptin Maut ry:n vuosikokousta ja oli mukava nähdä taas tuttuja mau-ihmisiä. Pentuja on nyt tullut paljon, joten toivottavasti joukkoon on tulossa uusia ihmisiä.

Kommentit

 1. Jutun ekasta kuvasta ja Turok-sanasta tuli ensimmäisenä mieleen ajatus, että nyt sitruuna on salakuljettanut Maunon näyttelyyn kassissaan ;) Onhan sisko kyllä kieltämättä selvästi blondimpi kuin Mauno, mutta tällaisiin pikkuseikkoihin ei aina ehdi kiinnittää huomiota.

  Maunon systerin kaunis pesä näyttää sellaiselta, että Mäykynen ei ehkä voisi juontaa sen esittelyä L.a.a.t.i.k.k.o. -ohjelmassaan. Kokolattiamatto näyttää erehdyttävästi lampaalta ja saattaa olla, että Mäykynen ei voisi vastustaa kiusausta, vaan hieno sisustus joutuisi saalislistalle. Ongelma ei kuitenkaan varmasti ole ylitsepääsemätön ;)

  VastaaPoista
 2. Miten voi olla tuomarina, jos ei erota kisarotuja toisistaan??

  VastaaPoista
 3. Mäykynen,
  totta, että Vuokko on kovasti Maunon näköinen, tai toisinpäin, mutta erona on reilu kokoero sukupuolesta johtuen. Vuokko on myös vaaleampi, se oli pentueessakin ihan selvästi muita vaaleampi.

  L.a.a.t.i.k.k.o.-ohjelmaan tarvitaan tietysti Mäykyselle juontajapari. Esimerkiksi vaikkapa Vuokko, joka on aika täpäkkä ja sanavalmis nuori leidi.

  Zepa,
  niinhän sitä luulisi, että tuomari tuntisi rodut... kyllä oli yleisössä pieni hämmennys, kun hän esitteli että "tässä meillä on kaksi ocicattia ja rex...". Toivotaan, että se oli vain lipsahdus.

  VastaaPoista
 4. Oih, onpa Vuokosta tullut missi!

  VastaaPoista
 5. Olin itse myös näyttelyssä paikalla molempina päivinä ja kovasti yritin Maunoa etsiä, mutta ongelmaksi muodostui Maunon oikean nimen tiedon puute :)
  Ja kun koko aikaa ei voinut vain arvosteluja seurata kun töitäkin piti tehdä :D
  Hienoa kuitenkin, että suku on palkintoja saanut :)

  VastaaPoista
 6. Juu ei Maunoa sieltä löytynyt, kun ei ollut paikalla tyhjä häkki vain. Jossa puolet päivästä oli henkilökunnan takki... Olisihan se siitä helposti paikalla ollessaan löytynyt, kun mukana olisi ollut vain kolme mauta vierekkäisissä häkeissä - yksi tyttö, yksi vanhempi uros (Manu-pappa) ja neitipoika Mauno. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin