Möyryläinen


Sohvanpäälliset lähtivät viikonloppuna pesuun ja sohvan päälle tuli väliaikainen peite, päiväpeittona aiemmin palvellut. Ja sehän on Maunon mielestä vallan mainio ratkaisu.

Peite on heitetty sohvan ylitse niin että selkänojan yli roikkuu puolen metrin verran kangasta. Mauno ujuttautuu sieltä peiton alle möyrimään selkänojan yli. Välillä täytyy sitten peitettä vähän nostaa, jotta herra saa happea. Mutta ilmiselvästi peiton sisässä on aivan äärimmäisen kivaa. Varsinkin jos siitä päältä vähän kutittelee.


Kun peiton nostaa selkänojan yli, siitä muodostuu mukava kannatteleva pussi, jossa voi kölliskellä vaikka kuinka kauan. Kölliminen on Maunon suosikkipuuhia.

Kommentit

 1. Meillä myös peitteitä käydään välillä nostelemassa, jotta Mäyynen saisi happea. Välillä sitten kyllä taas mietityttää touhun järkevyys: tuskin kissa oikeasti tuupertuisi peiton alle hapenpuutteeseen. Ei kai ne niin tyhmiä voi olla :) Mutta saapahan leikki jatkua keskeytyksettä, kun henkilökunta huolehtii ilmastoinnista.

  VastaaPoista
 2. No tuskin ne sinne tuupertuu, mutta toisaalta, "ei kai ne niin tyhmiä voi olla" on kyllä hieman kyseenalainen lausunto... ainakin maukulaisen kanssa.

  Herran möyrimisinto on kyllä liikuttavan huvittavaa. Juuri viikonloppuna nauroin jalkopäässäni mykeltävää möykylää - herra oli kaivautunut sängyn jalkopäästä pussimuotoisen petarilakanan sisään, petarin alle, ja möyrysi siellä...

  VastaaPoista
 3. Meillä C on yhtäkkiä vaihtanut aamuyön riehumiset peiton alla nukkumiseen, pari-kolme tuntiakin voi mennä peiton alla. Tuulettamisesta ei paljon huolehdita, kun kaikki nukkuvat, toiset pää tyynyllä ja yksi pää toisten varpaissa. Ei ole tukehtunut eikä edes litistynyt ihmisten alle, joten kyllä ne pärjäävät (vaikka kyllä ne välillä aika tyhmiä ovat, juu...). Just tänään aamulla ajateltiin, että pitää laittaa kamera yöpöydälle, niin voi aamulla kuvata, miten ihmiset herättävät unisen kissan eikä toisin päin.

  VastaaPoista
 4. Vautsi kylläpä Maunolla on nyt mukava löhöily paikka tuola peitteen sisällä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin