Kosto on suloinen.

Henkilökunta heräsi tänä aamuna (lauantai ja vapaapäivä!) 5:15 siihen kun paperimassainen Öthö tiputettiin päähän hyllyltä. Seuraava herätys oli 7:30 riehuntaa mm. viherkasvin kanssa. Siitä seurasi niska-perse-heitto-ovi-ulos Maunolle ja ovien sulku makuuhuoneeseen. Sen jälkeen henkilökunta goisasi ylhäisessä yksinäisyydessään kymmeneen asti.


Aamuherätyksestä suivaantuneena henkilökunta kävi ostamassa keskiaikaisen kidutusvälineen: valjaat. Pentuvaljaat eivät oikein mahdu Maunolle enää, joten uusille oli tarve auringon alkaessa paistaa.

Kuten aina ennenkin, valjaiden pukeminen sisällä aiheutti välittömästi kävelyhalvauksen ja jatkuvan kiemurtelun ja heittelehtimisen. Mikä niissä onkin niin vaikeaa, ulkona ne eivät haittaa kävelyä, hyppimistä ja kiipeämistä ollenkaan?


Valjaat ovat Kesomaan heijastavat tummanharmaat M-koon valjaat. Herra on sen verran suikero malliltaan, että niitä sai kiristää aikalailla ja vöiden päät jäivät aika pitkiksi. Pitänee leikata lyhyemmiksi, pujotuslenkkiä näissä ei ole.


Auringon paistaessa kävimme testaamassa valjaita lyhyen ulkoiluhetken kadun toisella puolella kuivahkolla alueella. Myös lumessa piti tietysti hieman tarpoa ja huudella varikselle. Käynti pitkästä aikaa ulkona oli niin jännittävä, että uni vei heti, kun oli saanut itsensä nuoltua puhtaaksi, joten henkilökunta säästyi pahemmalta huutamiselta. Mutta jahka ulkoilu alkaa taas muodostua rutiiniksi, alkanee huutokin.

Huoh.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin