Potilas Saarinen näyttelykiellossa

Meillä on tässä sunnuntaista asti podettu pientä kinttuvaivaa. Sunnuntaina löytyi yhtäkkiä karvaton kohta jalasta, puolta viikkoa kohti se näytti paranevan, sitä hoidettiin Bepanthenilla, Bacibactilla ja Maunon suureksi harmiksi myös Cothivetillä.Eilen illalla se oli taas hurjan punainen, joten tänään matka suuntasi aamulla Käpälämäkeen kinttua näyttämään. Varmaa diagnoosia ei saatu, mutta läikästä otettiin sieniviljely (epätodennäköinen, koska Maunon ainoa kissakontakti on ollut äitinsä, joka on sienettömäksi todettu) ja sen lisäksi keskusteltiin mahdollisuudesta allergiaan ja stressistä ja turhautumisesta. Maunolla on ollut erilaisia allergiaan viittaavia ongelmia pienessä määrin koko ajan. Pienenä pieretti kanaruuat. Sitten tuli naamaan skraiduja, jotka loppuivat kun PlaqueOff lopetettiin. Vuoden vaihteessa anturoita järsittiin ja se loppui kun raksut vaihdettiin. Mikähän nyt kutkaisi?

Myös kevät ja lisääntyvä valo voi saada nuoren miehen hieman turhautuneeksi, vielä kun harakatkin rakensivat pesän suoraan ikkunan taakse. Sitä helpottamaan kokeillaan nyt Feliwayta ja yritetään keksiä lisää aktivointiakin. Onneksi kevät on tulossa ja päästään taas enenevässä määrin ulkoilemaan.

Mutta sellainen seuraus tästä seikkailusta nyt oli, että me ei sitten näytellä viikonloppuna Turussa. Harmi homma, varsinkin kun systeri Vuokko ja Manu-vaari ovat molemmat paikalla. Nyt ei ole muuallekaan ilmottauduttu, joten katsellaan mitä tässä tulee ja koska näytellään jos näytellään. Terveys ensin.

Kommentit

 1. Fani ja Fanni Nöppönen26. maaliskuuta 2009 klo 20.52

  No voi höh! Harmitus ettette pääse näytelmiin! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Tosi harmi juttu! Toivottavasti tassuhaava paranee pian ja syy siihen selviää.

  VastaaPoista
 3. Voi harmi että Maunolla jää näyttely väliin, olisi ollut kiva tämä hurmuri nähdä livenä.

  Mutta terveys tietenkin ennen kauneuskisoja, toivottavasti kinttuhaava paranee pian, rapsuja. :)

  VastaaPoista
 4. Voi kurjuus Maunoa! :(
  Tuommoiset "salaperäiset" krempat on aina turhauttavia kun on niin vaikea saada selvää mistä kiikastaa. Yhtenä vaihtoehtonahan on tietysti barffaus, oletko koskaan harkinnut siirtyväsi siihen Maunon kanssa? Silloin olisi ehkä helpompi seurata mahdollisia oireita ja jäljittää niiden syy, jos ne nyt ruokavaliosta johtuu.
  Joka tapauksessa toivon, että syy selviää ja voitte taas jatkaa eloa ilman murheita.
  Bella ja Mansikka lähettävät terveisiä Maukulaiselle!

  VastaaPoista
 5. Mauno kiittää toivotuksista.

  Barffaus on meille vähän vaikea juttu, kun Mauno ei ole oikein lihasta innostunut. Possun sydän on herkkua, munuainenkin, mutta tavallinen perusliha ei oikein maistu. Kyllä me yritetään kovasti syödä lihaa ja seitä kerran viikossa, että saataisiin mahdollisimman paljon sellaisia "puhtaita" ruokia, mutta ihan ei olla vielä perillä sen asian kanssa. Pikkuhiljaa kuitenkin kohti lihaisampaa yritetään edetä.

  VastaaPoista
 6. Voi harmi! Mitä ne nyt Turokissa tekee, kun päänäyttelijä on sairastunut? Mäykynen ei kyllä ihmettelisi, jos harakat ovat aiheuttaneet stressiä ja sitä myötä kinttuihin haavauman. Kehtaavatkin tulla ilkkumaan ihan Maunon ikkunan alle.

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti joku on ilmoittanut peruuntumisesta messukeskuksen ulkona makuupusseissaan jonottaville fanilaumoille! Etteivät siellä pakkasessa turhaan jonottaisi.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti potilas Saarinen paranee pian ja pääsee kahmimaan näyttelyiden mitalit, pokaalit ja ruusukkeet!

  Mitä barffaus on?

  VastaaPoista
 9. Pikaista paranemista ihanalle Maunolle!
  Terveys menee aina näyttelyiden edelle, tuleehna noita näyttelyitä aina. :)

  Meillä Siriukselle tuli jalkaan juuri tuollainen karvaton läntti ja syyksi sian selvitettyä minttunapit, joista poika tykkää hirmuisesti. Ne kun jätettiin pois niin tassu parani.

  VastaaPoista
 10. Meidän Paavo -kissalle tulee samanlaisia kaljuja laikkuja aina kesäisin.
  Lääkärin kanssa päädyttiin siihen lopputulokseen että Paavo stressaa kesälle ajoittuvia automatkoja ja sitä kun ei pääse ulos juoksentelemaan silloin kun haluaisi.
  Aina syksyn tullen laikutkin katoavat :)

  -Mira-

  VastaaPoista
 11. Barffaus on raakalihadieetti. Eli ruoka koostuu vain raa'asta lihasta, ei teollisesti valmistettuja ruokia ollenkaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin