Kyllä Mauno tietää...

... miten saadaan henkilökunta ylös ja vähän pulssia koholle.


Tuonne hyllyjen päälle on huudettu jo pitkään, mutta tähän asti se on jäänyt vain huutamiseksi ja henkilökunta on parhaansa mukaan korjannut huutajan nojatuolin selkänojalta muualle huutamaan. Eilen aamulla Mauno sitten päätti, että nyt mennään. Ja menihän se.

Ja henkilökunta tuli. Ensin oli tietysti pakko ottaa se pakollinen valokuva, mutta vain yksi ruutu, joka sai luvan onnistua tai olla onnistumatta. Sen jälkeen ensin pientä houkuttelua (tuloksetonta) ja loppujen lopuksi kiipeäminen nojatuoliin ja Maunon riipiminen alas. Ja lopuksi Storybirdsit parempaan talteen.


Ja koska reitti oli koettu ja opeteltu, sinne oli mentävä myös tänään. Siellä oli sitten kiva patsastella eestaas, istuskella ja tutustua maisemiin.


Aina voi tietysti korkottaa myös vielä pidemmälle. Vahinko vaan lähietäisyydellä ei oikein ole mitään tasoja mihin hypätä.


Ja alaskin on tultava. Sama reitti kuin ylös, mutta pää edellä.


Koska sieltä korkealta näkyi, että ikkunan takana on jotain mielenkiintoista. Ehkä joku lintu puussa?

Kommentit

 1. Hieno saavutus Mauno! Tuossahan näyttäisi olevan kiva taulu ainakin melkein tassutteluetäisyydellä. Meillä on kovasti tassuteltu kirjahyllyn vieressä riippuvaa taulua ja akvaarion päältä lähellä olevaa kelloa. Mitään ei ole vielä seinältä onneksi tippunut...

  VastaaPoista
 2. Juu, kuraattori ohimennen tassutteli taulun suoraan, tai no, asentoon. Henkilökunta odottaa milloin muutama sata cd-levyä tulee alas ja säpäleiksi hyllyjen kaatuessa...

  VastaaPoista
 3. Minä taas täällä kommentoimassa! ;) Olenkin jo ihmetellyt, kuinka kauniit keräilykeramiikkasi ovat selvinneet tähän asti rikkoutumatta. Minun kissani kun ovat heti ensimmäisenä kiipeämässä kaikkialle, minne vain suinkin on mahdollista (ja mahdotonta!). Hieno hopeinen seinä sinulla, onko kenties Tikkurilan Taika -efektimaalisarjan hopea? Itse olen ihastellut saman sarjan Uranusta.

  VastaaPoista
 4. Juu, pitkään tässä menikin, että herra sinne päälle kiipesi, mutta nyt on sitten kannut piilossa. Harmittaa vaan pitää hauskoja esineitä kaapissa piilossa.

  Seinä ei ole Taikaa vaan muistaakseni Sadolinin hopeamaalia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin