Kaksi kuukautta kuhmukerttusesta


Henkilökunta sai aktiivisuuspuuskan ja ompeli Moderncatissa nähtyjen ohjeiden mukaan Maunolle linnun. Ompelu ei ollut ihan niin sujuvaa kuin henkilökunta ajatuksissaan kuvitteli, eikä varsinkaan lopputulos... Pää on hieman omituisen muotoinen, kyljet kuhmuraiset ja koska kynsien keston vuoksi tuli valittua hieman paksumpi kangas, olikin pyrstön sulkeminen kohtuullisen vaikeaa. Siispä siitä tuli kuhmukerttunen.


Mutta ei sen väliä, Mauno oli siitä joka tapauksessa kovasti kiinnostunut.


Kerttunen päätyi lentelemään linnan ruohikkoon, josta sitä voi pyydystellä sekä ylä- että alakautta. Kiinnitysnaruna oleva siima tosin täytynee jossain vaiheessa vaihtaa kestävämpään versioon, sillä ensimmäinen versio kesti viitisen minuuttia. Sitten kun vielä keksisi mikä kestäisi herran pureskeluintoa.


Alkuperäisessä ohjeessa linnun sisään laitettiin täytteen lisäksi myös kuivattua kissanminttua, mutta meillä ei huumehia suosita. Toisin sanoen Mauno ei saa niistä mitään kicksejä. Ei ainakaan vielä.


Oikeastihan näitä olisi voinut ommella parven, mutta ehkä tämä jää ainokaiseksi. Tai sitten pitää testata notkeammalla kankaalla.

Kommentit

  1. Onpas hieno ja kaunis lintu! Meillä on laitettu leluja roikkumaan kuminauhalla. Se kestää hyvin - ja mitä kovemmin tempoo, sen vauhdikkaammin saalis pomppaa pakoon, kun ote vähän hellittää.

    VastaaPoista
  2. Kuminauha olisi pomppimisensa vuoksi ihan ykkönen, mutta meillä ne ei ainakaan kestä. Kaikki purraan poikki heti, kuminauhalelut on kestänyt noin 3 sekuntia...

    VastaaPoista
  3. Hmmm. Meillä sellainen paksu kuminauha on kestänyt.. Teille ei jää vaihtoehdoksi kuin rautakettinki? ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin