Heräääätys!


Mauno on alkanut leikkiä käkikelloa aamuisin hyppäämällä sängyn vieressä olevan kaapin päälle kiekumaan. Tänään se teki sen kuudelta (kello soittaa 15 yli 7). Tuhahdin ja käänsin kylkeä ja kieltäydyin antamasta huomiota. Maunolla ei ole kiire syömään, mutta aamurapsutukset on saatava. Se on ruokaa tärkeämpää.

No, jos ei huomiota saada niin huomio on otettava.

Mauno hyppäsi alas ja oksensi makkarin matolle. Henkilökunta nousi ja vähän äkkiä.

Heheh.

Illan voikin sitten koisata tolkku pois. Oksussa oli palmunlehteä, joten sitä oltiin oltu kielletyissä hommissa ennen herätystä. Huoh. Pitkän aikaa onkin ollut rauhallista palmun kanssa.

Kommentit

 1. Hei Mauno! Mekin tehdään usein juuri noin, sillä mikään ei saa henkilökuntaa paremmin hereille kuin joko oksu tai sitten kehräys&hykserrys...
  Mutta kysymys: mistä saa niitä kivoja torneja, joista tulee vettä jolla voi mm. leikkiä?

  t. 3 Cornish Rex -kisua

  VastaaPoista
 2. Me saatiin se torni Mustalta ja Harmaalta (miumau.wordpress.com), ne oli saanut sen jostain näyttelystä, eli ei me oikein tiedetä saako niitä mistään ostamalla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tiedosta, pitää yrittää vaania jos jostain sattuisi löytymään...Mauno on meidän suosikki ja luemme blogia innolla. Hyviä ja hauskoja ideoita ovat olleet esim. keittiön altaaseen muoviesineitä ja korkkeja (korkin jahtaus on ihan parhautta!) ja viimeisimpänä villityksenä laserpointteri. Sitä on jaksettu jahdata vaikka kuinka.

  VastaaPoista
 4. Laserpointteri on täälläkin hitti, sitä odotetaan monta kertaa päivässä säilytyspömpelin vieressä, että joko sais leikitystä. Se vaan syö ihan hirveästi pattereita, meillä on kynässä jo kolmannet menossa!

  Pistäkää tonne Mustan ja Harmaan blogiin kyselyä kenen osastolla niitä jaettiin, jos vaikka sitä kautta sais sellaisen?

  Ja me tietysti kiitetään, jos on osattu tarjota käyttökelpoisia ideoita. Meillä leikitään niin paljon, että pakko on keksiä koko ajan jotain. Mau ON leikkisä rotu (eikä rex varmaan jälkeen jää...)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!