Lahjakas lapsi


Ainokaisena Mauku on tietysti täysin hemmoteltu ja lahjoja sataa sieltä ja täältä. Eilen oli oikein lahjuspäivä. Ensin posti toi hienon laserpointterikynän, joten saatiin palauttaa Aten lainassa ollut pointteri takaisin oikealle omistajalleen. Pointteri on ihan älyttömän suosittu, Mauno tietää missä sitä säilytetään ja välillä istuu pöntön (sohvan vieressä oleva säilytysjuttu) vieressä ja tuijottaa, että josko henkilökunta voisi vähän leikittää. Jokainen pöntön oven rapsahdus saa Maunon hakemaan, että missä se punainen piste on. Se siis selvästi tajuaa kyseessä olevan leikin ja mistä piste tulee, mutta se ei haittaa sitä, sen perässä juostaan silti.


Ikeasta nappasin mukaani valikoiman lasten leluja, ne ovat siitä mukavia, että ne ovat yleensä kestäviä ja niissä ei ole irtoavia osia tai muuta vaarallista. Leluja annetaan käyttöön vähitellen, samalla kun vanhoja siirretään jemmaan keräämään innostusta. Näistä alotettiin.

Illalla tuli vielä ihan parhaat vieraat, jotka paitsi jaksoivat palluttaa ja leikittää ja ihailla niin toivat ihanan vesilähteen sekä todella kiinnostavia kukkia, joissa oli jotain ihania nakerrettavia heiniä. Vesilähteestä ei ole valitettavasti kuvaa, kun herra ei ole suostunut leikkimään sen kanssa silloin kun henkilökunnalla on kamera kädessä, mutta kurkata voi Mustan ja Harmaan blogiin. Kukkiin piti suihkuttaa illalla Cothivetiä, kun ne olivat niin kiinnostavat, että meinasi mennä maljakko nurin ja heinät parempiin suihin.

Kommentit

 1. Mä yritän löytää lellipennulle sellaisen pointterimallin, jossa olis katkaisija. Näin henkilökunnan nakit säästyisivät ainaiselta painamiselta.

  Henkilökuntaakin siis pyritään huomioimaan lellimisessä :p

  VastaaPoista
 2. Vähänks lelliä. Tota kynää on kyllä pikkuisen vaikea käyttää, varsinkin kun siinä on toi valonappi ihan vieressä, mut ei se mitn, kyllä me näinkin ollaan iloisia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kahveesta, Mauno! Oli hienoo tutustua :-)

  On se kyl AIKA vilkasliikkeinen lapsi! Kuvista puolet meni roskiin heti. Loput käsittelen kunhan tää räpylä ikinä paranee, voi viedä vielä viikkojakin. Lähetän sit teille kans tietty jotain.

  VastaaPoista
 4. No kahveethan oli nyt ihan pientä ja vähintä mitä tommottisesta hianosta laitteesta pitää tarjota. Siitä on vielä paljon iloa!

  Ja hyvin on, jos puolet kuvista on käyttökelpoisia. Meillä ehkä 90 % päätyy roskiin, vähintään...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!