Eppuli Peppuli Isopoika


Eppu senkun jatkaa kasvamistaan ja saavuttaa Maunoa koko ajan. 5 kk punnituksessa painoa oli 3300 g, kun Maunolla aikanaan vastaava oli 2800 g. Kasvu ja rakenne enteilevät, että Epusta olisi tulossa isompi kuin Maunosta, joka ei mikään kovin iso maukolli olekaan, vaan siellä ihan normaalisti keskiluokassa. (Aikuisten kollien painoksi sanotaan 4-6 kg ja Mauno on nyt kotivaa'alla tasan 5 kg ja kunnoltaan todella lihaksikas, joskin edelleen vielä nuori kolli.)

Painiminen alkaa olla tasaväkisempää ja Eppu käyttää vähemmän ääntä nykyään. Ei tarvitse kiljua kun pystyy fyysisestikin pistämään jo vastaan. Molemmat tuntuvat olevan yhtä innokkaita painimaan, ehkä Mauno useimmin näyttää olevan aloitteentekijä, eikä kumpikaan ole kunnolla alistetussa asemassa ainakaan vielä. Kovin on toverillista menoa pojilla.

Eppu syö edelleen enemmän kuin Mauno, mutta se ihan pahin ahmiminen on rauhoittunut. Tosin henkilökunnan keittiöönmeno aiheuttaa edelleen huudon, kun herra drama king vaikeroi kuolevansa näääälkääään. Vaikka olisi juuri vetänyt kokonaisen kalkkunafileen... Ilmeisesti pikkuherra on jotenkin pavlovinkoiramaisesti ehdollistunut henkilökunnan keittiössäoloon. Jos henkilökunta ei kuitenkaan ole keittiössä saatavilla oikean nälän iskiessä, se ilmoitetaan henkilökunnan päälle kiipeämällä ja leipomalla voimakkaasti. Henkilökunta yrittää ohjata leipuria kipeiden niska- ja hartialihasten tuntumaan. Quid pro quo vai miten se meni?

Kommentit

 1. Komea Eppu <3

  Epun emo ja isä ovat korkeintaan keskikokoisia maukuja, joten jännää, että Eppu on niin vanttera. Yksilöllisiä eroja ruumiinrakenteissa on aika paljonkin, ihan samassa pentueessakin.

  Sukulaismies Onni Manninen napautti eläinlääkärin vaakaan ennätyslukemat 5,9kg viikko sitten. Asia, josta allekirjoittanut ei ole järin ylpeä. Onni on niin laiska liikkumaan että se lihoo. Tytöt sen sijaan urheilevat paljon aktiivisemmin. Isoisoäiti on laihtunut Ennan tulon myötä ja on nyt elämänsä kunnossa.

  Joten niin kauan kuin pojat urheilevat tähän tahtiin, ei liene huolta liiallisesta massasta.

  VastaaPoista
 2. Oho, Mannisen poika vetäs kyllä aika komeat lukemat. Mutta onhan se isokokoinen muutenkin, korkea ja vankkarakenteinen. Ehkä seuraavassa yhdistyksen vuosikokouksessa voidaan palkita ruusukkeella Suomen painavin mau?

  VastaaPoista
 3. Heh, Flipin papereihin tuli tänään merkintä 3620g joka on siis 420g enemmän kuin kuukausi sitten! :D

  VastaaPoista
 4. Ja Eppulilla vain 300 g vähemmän... huoh.

  Eikös Flipillä ole nyt noin kuukausi leikkauksesta? Mauno vetäisi leikkausta seuraavana kuukautena 800 g kuukauden aikana, joten...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!