Passikuvassa

Ei jaksais, haukottaa.


Ai näin vai, skarrrppina kun pieni orava?


"Are you talking to meeee?"


Boree.


Käytiin Maunon kanssa moikkaamassa vetskua taas torstaina. Tassua kutittaa, mutta syytä ei löydy. Ei oo sientä, ei loisia, ei sikareita. Otettiin kokeita, raaputeltiin, kuvattiin röntgenillä. Ja se on taas se sama tassu kuin viimeksi. Taas syödään antipojootteja.

Mauno oli tuttu oma herrasmiehensä eli sähisi, ulisi ja murisi vetskulle eli rauhoitettavahan se oli että pääsi tutkimaan. Kotiintullessa Mauno oli jo hereillä mutta hieman tötsyissä edelleen, joten ilta meni rauhallisesti Epun ihmetellessä ja Maunon loikoillessa. Nyt toivotaan, että antipojootit auttavat ja jos vaiva toistuu, mennään koepaloille.

Kommentit

 1. No voihan vietävä. Tulis nyt jo ja veis tassuvaivankin mennessään.

  VastaaPoista
 2. Vämppyyrimauno... jo tuota tassumadotkin säikähtää!

  (Ettei olis vain kuiva iho mikä sitä tassua riepoo?)

  VastaaPoista
 3. Kiitos päivän piristyksestä! =)

  Meillä on kärsitty myös kutinasta ja ihottumasta, ja vaivaksi on paljastumassa ruoka-aineallergia. Tällä hetkellä menossa eliminaatiodieetti ja kortisonikuurin viimeisiä viedään.

  VastaaPoista
 4. Meillä on epäilty allergiaa, mutta toisaalta kun keskittyy vain yhteen paikkaan ja lääkärin mukaan ei muutenkaan ole ihan tyypillinen allergiakutinan esiintyminen niin etsitään sitten muita syitä. Esimerkiksi merileväallergia ilmeni skraiduina naamassa, kun PlaqueOffia syötiin ja tämä keskittyy nyt vain toiseen tassuun.

  VastaaPoista
 5. Haha, mainioita kuvia. Olen edelleen vakaasti sitä mieltä, että Mauno on Viiru-kissa in life. :D

  VastaaPoista
 6. Maunolla on kyllä paras skarppi orava -imitaatio ikinä! Reps :D :D :D

  VastaaPoista
 7. Kurjaa tuollainen, kun jotuu vetskulla käymään ja pillereitä popsimaan. Kuvista päätellen tassu ei kuitenkaan liikaa haittaa Maunon elämää :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!