Synttärit ja valmistumisjuhlat

Tänään on juhlittu Epun puolivuotissynttäreitä ja Projektin jonkinasteista valmistumista. Molempia on juhlittu pääosin painimalla ja juoksemalla. Paitsi henkilökunnan osalta.

Projektista ei pitänyt tulla näin iso ja pitkä, vaan sen piti valmistua jo kesällä. Vaan Ikea oli toista mieltä. Vieläkään ei ihan valmis-valmista ole, pientä viilausta puuttuu, mutta voiton puolella ollaan.

"Projekti" on olohuoneen uusi kaapisto. Sen alta myytiin kesällä pois vanha kirjahylly ja kaksi lipastoa, jotta saatiin avoimen hyllyn tilalle ovellinen kaappi ja pölyä keräävät kirjat ja roippeet pois näkyviltä. Kaapin rakennuksessa piti tietysti ottaa pojat huomioon, siitä portaikoksi rakennettu toinen pää. Tilaa on vielä yhdelle kerrokselle, jos tulee lisätilan tarve. Nykyisellään kaappi on muutamaa senttiä vaille 2 m korkea.

Koko rakennusprosessi on ollut juhlaa pojille. Pahvilaatikoita ja -pakkauksia on ollut isot kasat temmellettäväksi, erilaisia rakenteita kiipeiltäväksi ja paljon katsottavaa henkilökunnan puuhailuissa. Roinan keskellä pojilla on ollut suorastaan juhlat, henkilökunnalla vähän vähemmän.

Tänään sitten laitettiin viimeiset hyllyt paikoilleen, siivottiin ne ja aloitettiin täyttämään. Poikien piti tietysti osallistua.

Kivoja kolosia löytyi.


Niihin voi tietysti asettua kerroksittain ja täppäillä.


... ja ampaista juoksuun.


Tarkastaja Turakainen oli tietysti hommassa mukana ja tarkasti työn edistymistä eri kanteilta.


Kun kaapisto oli täytetty, oli aika asettua unille. Tolppaa pitkin pääsee nyt kiipeämään sekä Linnaan että kaapin päälle, alas kaapin päältä pääsee joko tolppaa pitkin tai sitten toisen pään "portaikkoa".


Eppu lähettää synttärionnittelut sisaruksille Ennalle, Nelsonille, Emirille ja Eshelle kauas Italiaan! Enna ja Emir tavataankin ensi viikonloppuna Tampereella, jossa kisataan egyptin maun mustasavun värinparhaasta ensimmäistä kertaa Suomessa.

Kommentit

 1. Onpa hieno! Kyllä poikien taas kelpaa. :)
  Nelson lähettää myös velipojalle onnitteluja. Isoja poikia ovat jo!

  VastaaPoista
 2. HEI PALJON ONNEE - SYNTTÄRIONNEE JA UUSIEN PORTAIDEN ONNEE *oho caps* ja kaikkea onnee! Teillä on nyt uusia hienoa reittejä rymyttäväksi, ja mukavaa on näköjään ollut rakennusvaiheessakin!

  VastaaPoista
 3. Aivan huippu! Nyt on poikien kiva mellestää ympäri kämppää ja katonrajassa. :D

  VastaaPoista
 4. Enna kiittää ja lähettää onnittelut takaisin sekä synttäreistä että projektin valmistumisesta!

  VastaaPoista
 5. Hei! Kumpi tuossa kuvassa ampaisee juoksemaan? Tummasta hahmosta voisi päätellä että Eppu, mutta maassa on kuitenkin harmaa tassu. Mystinen kuva. :D

  VastaaPoista
 6. Ampaisukuvassa ovat molemmat :D Eppu on se ylempää tuleva tumma hahmo ja Mauno sitten alhalla tassunsa kanssa.

  VastaaPoista
 7. Onnea puolivuotiaalle Eppulille:)Maunolle kans terkkuja, meilt kaikilta kattiskoilta

  VastaaPoista
 8. No niinpäs onkin, pojat oikein sulautuneet yhteen tuossa kuvassa. :D

  VastaaPoista
 9. Se on suora jatkumo siitä edellisestä kuvasta, ensin oltiin rauhassa omissa koloissa, sitten täppäiltiin ja sit lähti...

  VastaaPoista
 10. Puolivuotisonnittelut Epulle! Synttärilahja on hieno ja aika suuri noin pienelle pojalle :) Montako hyllyä on varattu Maunon ja Epun käyttöön?

  VastaaPoista
 11. Kyllä on hieno kaapisto! Pojille hieno uusi leikkipaikka :)
  En taida näyttää kuvaa Vilpulle, saattaisi muuttua kateudesta vihreäksi, raukka :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!