Kylänluuta

Ei se riittänyt, että henkilökunta liesusi Namun ja Sulon luona. Samalla reissulla tuli käytyä myös Maunon Flippi-serkkua ja kaveriaan Hysseä moikkaamassa, ja kun kerran kamerakin oli jo valmiiksi matkassa, niin pari kuvaakin piti napata.


Flippihän on kissa, joka on niin täynnä rakkautta, että ratkeaisi saumoistaan, jos saumat pilkkupyjamassa olisi. Ei onneksi ole. Haleja, puskuja, leivontaa ja olkapääkiipeilyä saa ihan niin paljon kuin vain ihminen pystyy ottamaan vastaan. Ja söpöstelyä.
Henkilökohtainen hygieniahuoltohetki.Jaa niin, olihan siellä se Hyssekin. Kuten varmaan on tullut aiemminkin kerrottua, Hyssehän ei varsinaisesti ole mikään seuramies, eikä todellakaan tule puskemaan tai nuohjuamaan.  Se on jo pieni voitto, jos Hysse tulee esille pyykkikorista. Tällä kertaa Hysse kävi syömässä, linnoittautui hetkeksi tuolin alle tuijottelemaan ja meni sitten pyykkikoriin nukkumaan. Vieraille ei keimailla.


Kommentit

 1. Eek, lisää suloisuutta! Flippi ei ookaan silleen huolestuneen näköinen kisu kuin Mauno.

  Ihania kuvia - aina vaan täytyy sanoo sama...

  VastaaPoista
 2. Kyllä Flippi hyvin huolestunut on, ei vaan tainnut sitten osua näihin kuviin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä vieraissa käynti kannattaa, kun tuloksena on näin upeita kuvia. Flippi on hottis - erityisesti 2. ja 6. kuva! Flipissä, Maunossa ja Epussa on jotain selittämättömän vastustamatonta ...erm... pölhökarismaa.

  Ja Hysse....komea kuin fan, mutta selvästi yhden naisen kissa. Muut kuin oma ihminen eivät vain kiinnosta/kelpaa.

  VastaaPoista
 4. Pölhökarisma on hyvä! Ja Hysse... se on vaan äijä.

  VastaaPoista
 5. Pölhökarisma on hieno termi ja sitä Flipistä löytyy! Mitä Hysseen taas tulee niin kyllä, yhden naisen&miehen kollista on kysymys. :)

  VastaaPoista
 6. Varsin komeaa väkeä! :) Ja ihastuttavat kuvat, sanon sen silläkin uhalla, että toistan itseäni.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?