Virvokkeet

Meidänkin ovellemme eksyi tänään muutama rimputtelija ja onneksi henkilökunta oli varustautunut etukäteen, joten ovenkin kehtasi avata. Pojat ottivat innokkaana saadut virvokkeet vastaan, turha niitä on mihinkään maljakkoon asetella, käyttöön ne sieltäkin päätyisivät.
Valitettavasti pimeys ja harmaus on jälleen tullut ja kuvia sai aikalailla runnella, että sai varsinkin Epun edes näkymään kuvista, mutta sillä mennään mitä on annettu ja odotellaan kesän aurinkoa...

Kommentit

 1. Tämähän kertoo virpovitsan laadukkuudesta, jos se kissan mielestä on kelvollinen kissallekin :-). Eli erinomaiset virpojaiset teillä.

  Se lääkärikeikkapostaus on ihan helmi,taitavaa sanailua, kiitos! Kissoille tietenkin empatiarapsutukset, nyt on toivottavasti taas vuosi väliä seuraaviin piikityksiin?

  VastaaPoista
 2. Meillä kissat on sitä mieltä, että virpomishommissa on tärkentä se vitsa ja koko pääsiäinen perustuu siihen. Että siis kissat saa leluja. Jotka tuodaan ovelle vieraiden toimesta.

  Ikävä kyllä parina viime vuonna niiden saanti on täysin tyrehtynyt ja täällä kissarukat joutuu leikkimään ihan joillain muilla leluilla ;)

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti Eppu ainakin joutuu käymään vetskua moikkaamassa vielä ennen ensi kevään rokotuksia, kutsu kävi hammaskiven poistoon ja yritetään hoitaa se kesän aikana pois. Mauno kävikin siinä operaatiossa viime kesänä, joten Maunon osalta siitä saa olla välivuosi. Mutta toivon mukaan muuta asiaa ei sitten vuoden aikana siihen suuntaan olisikaan kummallakaan.

  VastaaPoista
 4. Nuo on tosi kivoja leluja. Ja niissä on toimitus kotiovelle. Tänä vuonna oli vain jotain vikaa toimituksessa.. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 5. Oi te onnekkaat! Tuollaisia saitte ja henkilökunta taas mitä mainioimpia kuvia. Täällä ei kukaan rimputellut ovikelloa. Höh.

  VastaaPoista
 6. Virvokeammattilaiset asialla. Tälle 'TM testaa' tyyppiselle otteelle on kysyntää, kun iltapäivälehdet ovat täynnä amatöörien virpomisjuttuja.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!