Hauskaa vappua!
Ei meillä nyt varsinaisesti riemastuttu serpentiinistä, kunhan vähän täppäiltiin. Ja puhaltaminen oli ihan kamalan pelottavaa.

Kommentit

 1. Hyvää Vappua Mauno, Eppu ja teidän henkilökunta!

  VastaaPoista
 2. Kamalasta puhaltamisesta huolimatta pojat kuitenkin tsekkasivat serpentiinit. Tästä täydet pisteet ja enemmänkin. Serpentiinin täppääminen kannattaa aina. Pebomirilla on homma keskittyneesti käpälässä ja Maunolla vainu kirsussa. Hauskaa Vappua!!

  VastaaPoista
 3. Teillä sentään ON serpparia...

  VastaaPoista
 4. Joo, henkilökunta osti serpparia sellaisen kolmen pötkön paketin (kun ei yksitellen myyty). Eli meillä on kahdeksi seuraavaksikin vuodeksi serpparia.

  Palloja ei ole ollut Maunon edellisen vapun jälkeen. Se riitti.

  VastaaPoista
 5. Hyvää vappua !

  Ensi vuonna haasteeksi voi tulla se, että mihin ne serpentiinit laittoi säilöön ;) Itse nimittäin löysin muutaman kätkön tässä jokunen kuukausi sitten siivoillessani kaappia: rullia taitaa olla tällä hetkellä lähemmäksi 15, moni on jo kunnon vuosikertaa -90 luvulta ;D

  VastaaPoista
 6. Ootte te kauniita - ja kyllä rohkeitakin, kun kuitenkin tarkastitte serpentiinit! Hyvää vappua teille kaikille meidän porukalta :-).
  - Pipsi, Miiru ja emäntä -

  VastaaPoista
 7. Jos serpentiinit eivät päivällä kiinnostaneet niin yöllä Eppu sai äkillisen kiinnostuskohtauksen ja alkoi kauhea kahina ja pöhinä. Valitettavasti unien hengessä henkilökunta takavarikoi serpparit. Nyt ei sitten taas kiinnosta.

  VastaaPoista
 8. Otin aamulla serpentiinit esiin ja aloin puhaltaa. Kreetan ilmeestä näki ettei näitä kannata laittaa roikkumaan houkutteeksi mistään joten ne päätyivät lasikulhoon kuten aikaisempinakin vuosina :D Ilmapallot onkin sitten toinen tarina, niistä blogissa jossain vaiheessa lisää asiaa :D

  VastaaPoista
 9. Kivan näköistä kuitenkin. Meillä KissaKaramelli kehräsi serpentiinille ja olisi halunnut syödä sitä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!