Leikin loppu

Henkilökunta sai kassissa ison kasan työpapereita. Kassi päätyi jostain syystä lattialle. Mitä tapahtuu lattialla olevalle kassille? No kyllä sen kissakodissa tietää.Tyytyväistä kassissaistuskelijaa vaanii kuitenkin nurkan takana vaara.


Hullu irtokarvainen (ah, kevät!) jättiläinen hyökkäsi kimppuun. Siihen loppui (itse)tyytyväinen kassissaistuskelu ja alkoi hurja paini kassin herruudesta.


Kuvat eivät kerro tarinan loppua, sillä tapahtui se tavallinen: Eppu voitti painimestaruuden paikasta ja siirtyi kassiin, kunnes päätti yhtäkkiä lähteä liikkeelle. Hurja mestari jäi kuitenkin kiinni kassin kahvaan ja paineli ympäri kämppää taikaviittana kassi perässä lepattaen, kunnes henkilökunta päästi pälkähästä.

Ja kyllä, täällä ollaan tietoisia kahvojen vaarallisuudesta, mutta henkilökunta oli läsnä koko ajan. Kun kassi lunastettiin takaisin taikaviitalta, se tungettiin toiselle työtuolille turvaan. Tämä leikki leikittiin siis valvovien silmien alla.

Kassia saattaa ehkä "hieman" joutua tarraharjailemaan ennen paperien palautusta...

Kommentit

 1. Tiputtiko Taikaviitta matkalla paperit kassista vai oliko niin kova vauhti että pysyivät mukana?

  VastaaPoista
 2. Paperit oli levitetty työpöydälle jo ennenkuin pojat pääsivät kassia tyyppaamaan.

  VastaaPoista
 3. Kassit <3 Ja ihanat värimaailma noissa kuvissa!

  VastaaPoista
 4. Taikaviitta naurattaa täälläkin :) Sieluni silmillä sen nään lepattamassa ..

  VastaaPoista
 5. ihanat kuvat...meillä kassien lisäksi tietenkin laatikot kokoon katsomatta realisoidaan kissojen omaisuudeksi. Kerran kävi vahinko ison paperikassin kanssa, meilläkin juostiin siihen takertuneena, mutta oli niin pelottavaa, että pissat lirahti hurjastelijalta. Nyt ei ole enää lupaa mennä kassin sisälle, päälle kyllä ja sen voi pureskella täyteen reikiä, silputa palasiksi jne...
  T: Marja Mikkelistä

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!