Hyppelihiiri

Tässä muutamana kertana henkilökunta on yllättänyt Pikkulikan hyppimässä ei-ihan-niin-sallittujen asioiden perässä. No mitä tekee bloggaaja? Kuvaa eikä kiellä.

Kuvatodisteita saatiin sekä video- että still-muodossa. Pannaan ensin video, siitä selviää paremmin mistä on kyse eli eteisen seinältä yritetään pyydystellä henkilökunnan kaulakoruja. Video on valitettavasti aika hämärä, koska nopea otto sohvalta kännykällä pimeään eteiseen kun eihän siihen mitään valoja aleta säätämään kun jotain tapahtuu. Lakkaisi aika nopeaa tapahtumasta, jos kävisi ensin laittamassa valot päälle ja sanoisi että no hypi nyt ja vielä mielellään oikealle kameralle...


Ja sitten toisella kertaa (ei, tämä ei ollut ainoa kerta kun niitten rapisevien roikkuvien lelujen perään on hypelty) onnistui henkilökunta nappaamaan ihan oikeankin kameran ja saamaan pari hyppykuvaa.Ja kyllä, henkilökunta on täysin vakuuttunut, että jonain päivänä ugandalaiset paperihelmet rapisevat neidin ansiosta lattialle, mutta elämä on.

Se toinen kielletty roikkuminen on tietysti verhot, ne ainoat jotka täällä ovat eli makuuhuoneen pellavaiset laskosverhot, joista itse asiassa vain parvekkeen oven edessä olevaa käytetään. Ai että kun siinä on kiva roikkua kun se on alhaalla... samoin sen narua rämpätään ihan kiitettävästi. Kuvia tästä puuhasta ei ole vielä tarttunut ei kännyyn eikä oikeaan kameraan.

Kommentit

 1. Kukapa nuori neiti ei olisi koruista kiinnostunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Lyyra on hyvinkin neitimäinen eli ilmankos kiinnostaa ;)

   Poista
 2. Komeat on hypyt 😀
  Meillä ei kyllä uskallettaisi pitää koruja näkyvillä. Henkilökunta näkisi kauhukuvissa ne heti palasina ja matkalla kissan vatsaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin ei osaa ajatella, että kissat niitä söisivät.

   Poista
 3. Oikein hyvähän toi videokin on! Mutta.. sulla on tapetti? Rohkea ihminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan meillä tapettia melkein joka huoneessa: eteisessä, olkkarissa ja makkarissa. Ei ole ollut mitään kiinnostusta kissoilla sitä kohtaan.

   Poista
  2. Viisi vuotta siinä olleet, jos lähtevät niin joutavat jo.

   Poista
 4. Nostatte korut vähän korkeammalle niin saa neiti vielä parempaa lihastreeniä tassuihin. ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?