Raksuja ja poksuja

Henkilökunta oli hieman varovaisin mielin vuodenvaihteen, sillä Lyyra on ollut hivenen ääniherkkä. Se muutti tänne omakotitalosta, ja on ollut rapusta ja ulkoa kuuluvista äänistä varuillaan, joskin koko ajan vähenevässä määrin niihin reagoiden.

Henkilökunnan vuodenvaihde kului siis monien muiden lemmikinomistajien tavoin kotona karvaisten kanssa, lähinnä sohvalla Mad Men -maratonin parissa.No olisiko tarvinnut olla huolissaan? Ei pätkääkään. Molemmat nukkuivat koko illan kuin tukit, vaikka pauke alkoi heti kuudesta lähtien. Ei täällä nyt niin huolissaan oltu, että johonkin toimenpiteisiin olisi ryhdytty (kuten rauhoittaviin luontaistuotteisiin, taustamusiikkiin tms), mutta pientä värinää kuitenkin, että miten uusi neiti asian ottaa.

Epusta ei tarvinnut olla huolissaan, sillä oli ihan normimeno...


Sääliksi käy niitä eläimiä, jotka pauketta pelkäävät. Vaikka meillä ei mitään ongelmaa asian kanssa olekaan, kannatamme sitä, että paukuttelu siirtyisi yksityishenkilöiltä ammattilaisille ja sitä kautta tiukemman kontrollin ja turvallisuuden pariin.

Kommentit

 1. Ihan kuin Eppu olisi pilleripöhinöissä =))) Kivat kuvat taasen :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että teillä meni noin hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä meni ihan loistavasti, ei näiden kanssa tarvitse olla huolissaan.

   Poista
 3. Eppu on niin ❤️
  Meillä säikyttiin pahimpaan aikaan ja tytöt olivat vaatekaapin perukoilla, mutta heti kun pauke loppui, niin kipitettiin nälkäisenä ihmisten ilmoille.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?