Pelottava elämä

Pienen tytön elämässä on kaikenlaisia pelottavia asioita. Ihan normaalitkin kotitalouden esineet saattavat muuttua pelottaviksi asioiksi tuosta vaan. Niinkuin vaikka pitkävartinen harja. Ihan kamala.Eihän se alunperin mikään Paha Harja ollut, mutta kun hyökkäsi päälle. Kun verenpainemittari pörisi pöydällä, sitä piti tietysti tulla tappamaan ja siinä huitoessa osui tassu sitten pöydällä sen vieressä olleeseen pitkävartiseen harjaan, joka hyppäsi ilmaan ja suoraan Pikkukissan päälle! Pikkukissa hyppeli heinäsirkkahyppyjä ees taas ja sen jälkeen lattialla lojuvaa harjaa piti lähestyä erittäin varovasti vaanien ja tietysti tassu tappoiskuja antaen.

Henkilökunta vaan kikatteli ja makasi lattialla kuvia räiskien. Ei ottanut ollenkaan vakavasti moista Tappajaharjaa.

Eikä oikein ottanut Eppu-setäkään vaan tuli katsomaan, että mitäs täällä oikein nyt riehutaan. Eppu yritti selittää, että harja on ihan kiltti ja siltä saa mukavia rapsutuksia. Ei auttanut, harja on nyt piilossa kaapissa.


Pikkukissan pelottavat asiat TOP 5 näyttää tällä hetkellä tältä:
1. Verenpainemittari
2. The Harja
3. Joulutähdet (ei kukat vaan ne semmoiset isot pahviset koristetähdet mitä meilläkin oli ikkunalla)
4. Banaani
5. Lapset

Bubbling under: Villaisista palloista tehty pannunalusta. Sekin on semmoinen hyökkivä! Ihme juttu muuten että kun se on muka rauhallisesti sohvapöydällä ja sitä tassuilla hakkaa niin lopulta se kimmastuu ja hyökkää päälle.

Ettei nyt vaan neiti tekisi itse omaa elämäänsä hieman vaikeammaksi...

Kommentit

 1. Banaani!? Nuo muut on ihan ymmärrettäviä kun ne joko liikkuu itsekseen tai pitää Omituista Ääntä, mutta mitä pelottavaa banskuparka on tehnyt? 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banaanihan on siis ihan järkyttävän pelottava, haiseekin pahalle. Meillä on tästäkin video, mutta katsotaan jos saataisiin se nettiin.

   Poista
 2. Voi mitkä kuvat , ihanat ilmeet neidillä ! Kyllä osaa maailma olla pelottava paikka . . .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se pikkuiselle. Ja sitten kun vielä ihan itse sitä vaikeuttaa kun saa esineet hyppimään kimppuun...

   Poista
 3. Meillä hoitokodissa asuu tassuterapeuttikissa, joka on ollut meillä luovutusikäisestä lähtien. Niinpä hän on tottunut rollaattoreihin, henkilönostimiin, pyörä- ja suihkutuoleihin sekä verenpainemittareihin (!) ynnä muihin apuvälineisiin. Yllättäen kuitenkin uusi apuväline, joka muun henkilökunnan mielestä muistutti rollaattoria aiheutti tassuterapeutissa suurta pelkoa ja se piti yrittää tappaa kuten The Harja. Ei auttanut että tuttu henkilökunta istui ja seisoi laitteen päällä, tassuterapeutti oli silti sitä mieltä laite aikoo tappaa juuri hänet. Viimein tassuterapeutti uskalsi laitteen kanssa samaan huoneeseen ja lopulta nukkui samassa tilassa. Asiaa auttoi se, että laitetta säilytettiin vessassa, jonka iiiiihana lattialämmitys on tassuterapeutin työhyvinvoinnin peruskivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jotenkin ihmisestä aina välillä yllättävää mikä milloinkin kissaa pelottaa. Juu, verenpainemittarin ymmärtää kun se pörisee, tulostintakin täällä hakattiin ensimmäisellä kerralla (muut ei kyllä ole sitä harrastaneet). Mutta eipä nuo villaiset pannunalustat nyt luulisi ihan hirveästi vahinkoa saavan aikaiseksi...

   Poista
 4. Jännitystä elämään. Ymmärrän toki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun itse aiheuttaa niin luulisi saavansa sopivan määrän, mutta pikkuisen näyttää siltä että tuli enemmän kuin oli tilattu.

   Poista
 5. Voi mitä ilmeitä! Ei käy elämä tylsäksi, kun draamaa löytyy mitä arkisimmista asioista.

  VastaaPoista
 6. Ollapa itse yhtä söpönä peloissaan. Ei onnistu.

  VastaaPoista
 7. Voi elämä nuita ilmeitä ja asentoja! Räkätän täällä räkäisesti vaikka oikeasti ollaan tosi vakavan äärellä. Kamalaa tuollaiset esineet jotka yhtäkkiä vaan pimahtavat ja hyökkivät päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä vähemmästäkin pimahtaa ja hyökkää kun härkitään ja sorkitaan ja hakataan päähän. En ihmettele.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?