12-viikkoista E-vitamiinia


Eilen henkilökunta pääsi taas vähän palluttelemaan Eppulia. Ajankohta oli valitettavasti sen verran illalla, että kuvien ottaminen oli hankalampaa ja saalis jäi edellistä kertaa huonommaksi.

Pennut ovat nyt 12 viikkoa ja todella villi viisikko. Kaikilla on omat luonteensa ja melko hyvin ne erottaa toisistaan näin ulkopuolinenkin.

Ensi viikolla Eppu menee viimeiselle rokotukselle ja pienten palluraisten poistoon ja sen jälkeen sitten seuraavan viikon alusta koittaakin kotiutus eli pari viikkoa pitäisi vielä jaksaa.
Cleo-mamma on niin omistautunut äitiydelle, ettei ole raaskinut vieläkään vieroittaa pentusia vaan imettää ihan täysillä. Aikamoinen kasa pennuista tuleekin mamman päälle, ei siinä paljon mammaa enää näy. Kaikki eivät mahdu riviin alas, vaan yläkauttakin joutuu osallistumaan.


Pikkuinen poikakin on ottanut muut hienosti kiinni ja on ihan samoissa mitoissa kun muutkin. Tytöt alkavat erottua solakampina juntturoista pojista, joilla on iiiiisot tassut - joilla läpsiä kaveria.


Hopeatyttö on varsinainen pakkaus, pippurinen mimmi. Se puolustaa huiskaleluaan muristen ja puhisten kuin myskihärkä. Syytä ollakin vähän pippurinen, tämä tyttö lähtee Italiaan asti asumaan.

Kommentit

 1. Voihan söpöys! Eppu liittyykin kastraattikuoroon jo hyvin nuorella iällä. Vaikka noin kai toipuminen käy kaikkein nopeimmin eikä ainakaan ehdi tulla ongelmaa liiallisista serenadien esittämisestä.

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis pikkumies on hän!
  Ilme ei ainakaan vielä ole kovin kamalan huolestunut ;)
  Todella jännä tuo väritys, täplät näkyy näissä kuvissa taas erityisen hyvin.
  Kohta siellä lasketaan jo tunteja.. ja minuutteja... ;D

  VastaaPoista
 3. Oih, on ne vaan ihania! Ja omissa silmissä tietenkin Ejaaz näyttää kaikissa kuvissa niiiiiin söpöltä. =) Käytiin tänään katsomassa pentuja. Kun vielä hetken jaksaisi odottaa!

  VastaaPoista
 4. Oi tuota imetyskuvaa, emo tosiaan jää pentujensa alle. :)
  Tuttu juuri kertoi, että noita varhais-varhaisleikkauksia tehdään nykyisin enemmän ja kokemukset ovat hyviä. Ei ole havaittu haittaa kissalle, eikä kissakaan pääse sitten haittaamaan kämppiksiään. Meidän Toto leikattiin lähes päivälleen 5-kuukautisena (vähän yli), sekin on joidenkin teorioiden mukaan varhain, mutta eläinlääkärissä ei oltu nähty asiassa mitään riskiä tai kummastelemisen aihetta.
  Voi kun Eppu jo saapuisi! ;)

  VastaaPoista
 5. Juu, Eppu liittyy kastraattikuoroon useastakin syystä. Ensinnäkin tuo, että varhaiskastroinnista on hyviä kokemuksia ja pienet pennut toipuvat tosi nopeasti. Sitten tietysti myös se, että kahden eunukin rinnakkaiselo sujunee tasaisemmin kuin että toisella alkaa uho ja hormonitaso nousta. Lisäksi myös siitä syystä, että Epun ruotsalaisella isällä on amerikantuontitaustan lisäksi jalostusrajoituksia (hyvin yleistä amerikkalaisille), eli sen pentuja ei saa myydä leikkaamattomana vaan ainoat leikkaamattomaksi jäävät tästä pentueesta jäävät kasvattajan omistukseen.

  Ja Ejaazhan on mitä suloisin pikkupoitsu, siitä tulee vielä komea kolli, oikea söpöläinen.

  VastaaPoista
 6. Kauniita lapsia on kasvanut! :D Minun tyttöni ovat myös varhaisleikattuja enkä itse enää muuhun suostuisikaan, niin hyviä kokemuksia itselläni siitä on.

  VastaaPoista
 7. Onpas Eppu-peppu (sori, en voinut vastustaa) venähtänyt nätiksi pojaksi. :c)

  VastaaPoista
 8. Ei tarvitse soritella, meillä se on Eppuli Peppuli Kaveripoika.

  VastaaPoista
 9. Hienoja pentulaisia! Asiasta toiseen, huomasin että käsinoja oli suojattu jollakin muovivirityksellä. Meillä on sohva raadeltu jo puhki, mutta onko jollakin hyvää neuvoa estää kissaa raapimasta huonekaluja ja saada sitä iskemään kyntensä jotakin, mikä on raavittavaksi tarkoitettu? Karkotussuihkeiden teho on huomattu huonoksi.

  VastaaPoista
 10. Eppuhan on vielä alkukodissaan, joten en tiedä mikä tuo muovisuojaus on, liekö ihan kontaktimuovia tai vastaavaa.

  Meillä ei ole kynsimistä ilmennyt, kun sohvat ovat tiivistä puuvillakangasta, mutta ainakin sitä alkuun tein että jos meinasi jotain kiellettyä kynsiä niin sitkeästi nostin aina sen sallitun pariin. Toinen vaihtoehto on tietysti siirtää se sallittu, jos se siirrettävissä on, aina sen kiinnostavan kielletyn eteen.

  Sitruunaa on vaikea sohvaan suihkia, tai ainakaan se ei taida tehdä hyvää sohvalle, mutta oletteko koittaneet valkopippuria? Niin että se oikein pöllyää ja menee nenään, jos sohvaa alkaa kynsimään?

  VastaaPoista
 11. Pienet pennut tosiaan kuulemma toipuvat erittäin nopeasti leikkauksesta. Lisäksi ainakin poikapennuille nipsautus on niin pieni juttu, ettei kuulemma tarvita kuin kevytnarkoosi, josta siitäkin herää ja toipuu lähes välittömästi. Näin oli lääkäri sanonut, kun kasvattaja oli vienyt Toton leikkaukseen.

  VastaaPoista
 12. Kiitos, valkopippuria pitääkin kokeilla. Meillä oli raapimistolppa sohvan vieresä, mutta se jäi kyllä rauhaan, vaikka yritin käpälät siihen aina siirtää. Sittemmin sain älynväläyksen hankkia Harri Koskisen K-tuolin (että syytän itseäni kyllä). Katti rakastaa paperinarupintaa ja tuoli on nyt peitelty paksulla viltillä - se siitä eleganssista sitten.

  VastaaPoista
 13. Voi miten suloisia kuvia Epusta :) <3 Itelle iskee kauhea kisuvauvakuume.. Pitäisikö ottaa toinen? ;)

  VastaaPoista
 14. Anonyymille kommentoisin, että kannattaa kokeilla feromoni-suihketta. Hieman kallis investointi, mutta jeesii mm. muuttoahdistuksiin kissoille jos käytetään haihduttimessa sekä sitten tarvittaessa myös suojelee tavaroita, joihin kissojen ei ole suotavaa upottaa kynsiään.

  Vielä ei ole kokemusta tuosta suojaavasta osasta, mutta kattien muuttostressiä tuntui helpottavan viikonloppuna. :)


  http://www.vetcare.fi/index.php?id=86

  Ja Sitruunalle pahoittelut mainoksista.


  - Eepu


  ps. Mauno ja Eppu ovat molemmat oikein komeita herroja. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin