Tarkastaja Turakainen fakiirien maassa


Henkilökunta tyhjensi tiskikonetta ja Tarkastaja Turakainen totesi, että siinäpä paikka, jota ei vielä ole tullut kovin tarkasti tutkailtua. Hankaluutena oli vain kovin piikkinen alusta, jonka yli piti varovasti kömpiä laitteeseen sisälle, jotta tarkastuksen pääsi tekemään. Mutta kun este oli ylitetty, olikin syytä tutkia laite perinpohjaisesti. Vaivaa säästämättä.


Ja sama perkuleen piikkimatto palatessa. Ei aivan Tarkastajan suosikkikohteita.

Kommentit

 1. Meidän Herra Tarkastaja (Maa)Tiainen haluaa joka kerta tarkastaa mahdolliset viat astianpesukoneessa. Henkilökunta on jo hieman kyllästynyt ylettömään tarkasteluun, mutta minkäs teet.

  VastaaPoista
 2. Hui apua, pelottavia kuvia! Tuon takia meillä yritetään pitää astianpesukonetta kiinni. Siispä meidän Herra Tarkastaja tarkastaa vain keittiönkaappeja, vaikka niihinkään ei ikävä kyllä enää kaikkiin pääse.

  VastaaPoista
 3. Normaalistihan meillä on kone kiinni, mutta nyt konetta tyhjentäessä Mauno halusi osallistua. Eli pääsee tutkimusmatkoille vain valvotuissa olosuhteissa.

  Kaapit on paljon helpompia, Mauno ei pääse niihin muuta kuin jos ne ovat auki ja ne ovat auki vain jos henkilökunta on vieressä. Yläkaapit ovat pomppusaranoilla, niitä ei Mauno saa auki ja alakaapit vetimillä. Mauno ei muutenkaan ole kovin fiksu availemaan mitään, eikä se tunnu edes kiinnostuneelta. Joskus se istuu ja huutaa vaatekaapin edessä, mutta en montaa kertaa ole nähnyt sen edes yrittävän aukoa kaappeja.

  VastaaPoista
 4. Mauno koittaa nyt selvästi tutkia paikan mahdollisuudet ja esittänee sitten henkilökunnalle toiveen omasta höyrysaunasta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin