Yövartio

Mauno joutui taas vahtihommiin viime yönä, kun hotelliin saapui idästä vieraita naapurissa jyrisevän AC/DC:n kantamina. Vieraat toivat tietysti mukanaan mielenkiintoisia hajuja, joita piti tutkia melkein koko ilta. Ja sen tutkimisen päätteeksi ei päässytkään nukkumaan, vaan joutui vahtimaan sohvalla nukkuvaa henkilökuntaa! Uuvuttavaa!

Eikä tässä vielä kaikki! Vahti joutui aamulla reppuun ja töihin! Ulkona huudettiin repussa niin että piha raikasi, mutta maukuna vaikeni kun päästiin ratikkaan. Kassi on koppaa mukavampi pitää sylissä ratikassa, mutta täydessä ratikassa lattialle laskettuna aika hasardi, kun pitää vahtia, että kanssamatkustajat eivät potki kassia, jota ei välttämättä eläinkuljetukseksi huomaa.

Työpäivä oli kohtuullisen rauhallinen ja juhannuksen kunniaksi hieman normaalia lyhyempi. Ehkä myös yön uuvuttamana herra vietti ison ajan päivästä nojatuolissa nukkumalla. Yhtään ainoaa karkumatkaakaan käytäville ei ehtinyt tehdä.


Mutta olipa se väsyttävää! Uni tuli heti kotona kun oli saanut vähän murkinaa massuun. Ensin sohvalla...


... sitten ikkunalla.Niin makosia olivat unet, että välillä ihan ääneen nauratti!


Nyt onkin sitten juhannusvapaat aikaa lepäillä ja kerätä voimia viimeiseen sinkkuviikkoon.

Kommentit

  1. Mukavan leppoisia lepohetkiä ja oikein hyvää juhannusta Maunolle henkilökuntineen :)

    VastaaPoista
  2. Hyvät on Maunon keuhkot, olin nimittäin samassa ratikassa kuulokkeet korvilla ja sieltähän se kirkkaasti läpi kuului! :) Kun vilkuilin ympärilleni niin bongasin sut siellä etuosassa, mutta oli vaan niin valitettavan tukkoista kyydissä etten tunkenut lähemmin moikkaamaan. Hyvää juhannusta teille molemmille! :)

    VastaaPoista
  3. Hih, olemme julkkiksia. Hyvää juhannusta teillekin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin