Kotiapulainen


Tervetuloa Eppu, täällä voi joutua hommiin!

Niinkuin nyt eilen ikkunanpesuun. Mauno joutui osallistumaan ihan koko ajan. Jokaisessa ikkunanvälissä piti olla, koukkia rättejä ja pesuainepulloa ikkunoiden alta ikkunalaudalla maaten ja käydä kokeilemassa, josko sitä pääsisi ihan avoimen ikkunan äärestä ulos kurkkaamaan. Ei päässyt.


Koko ajan piti kiipeillä mukana, jos ei tikkailla niin vähintään ikkunalaudalla.


Ja sitten siellä vesisangossa piti koko ajan liplatella, jos ei kieltä niin tassua. Henkilökunta yritti vahtia ettei sitä pesuainevettä ihan hirveästi lipitettäisi, mutta puhdasta vettä piti ihan vähän vaan päästä maistamaan.

Kommentit

 1. Hyvin sää Mauno valmistaudut pikkuveikan tuloon! Ahkerana oot ollut ja pitänyt asioista huolta!

  Viikko vielä ja sitten poks!

  VastaaPoista
 2. Voi ei. Olin ajatellut ryhdistäytyä ja pestä edes yhden ikkunan tänään. Tämä nyt ei niin kauheasti kannusta, anteeksi vaan, Mauno! Olisi pitäyt ryhdistäytyä edes yhden kissan aikana, kahden kanssa operaatio ikkunanpesu lienee aivan kauhea. Voihan ne sulkea jonnekin oven taakse, mutta ei se kiljuminenkaan niin ihanaa ole...

  VastaaPoista
 3. Sepä se, ajattelin että sitten kun niitä on kaksi niin homma on vielä vaikeampaa. Ikkunanpesu on perinteinen pääsiäis- tai vappu-urakka, mutta nyt se hyytyi niin että makkarin sain pestyä mutta muut jäi. Nyt oli pakko ottaa viime hetken loppukiri ennen Epun tuloa. Mauno oli alkuu makkarissa teljettynä mutta huusi kuin hyeena, joten pakko oli päästää ulos ja koittaa vahtia, ettei sujahda ulos kun uloimpia pestään. Hyvin se meni, mutta nyt on henkilökunnalla persus niin kipeä että hyvä kun kävelemään pääsee. Ikkunoilla kykkiminen ja viuhtominen löytää uusia lihaksia.

  VastaaPoista
 4. ui, vähiin käy aamut, voi miten jännää :o)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin