Kilpavarustelua


Kilpavarustelu yltyy kohti loppuhuipentumaa. Eilen henkilökunta toi kotiin toisen hiekkalaatikon. Aivan samanlaisen kuin jo käytössä olevakin. Tämän ympärille tosin rakennetaan kaappi, toisin kuin vessassa sijaitsevan avomallin, sillä kahta hiekkistä ei vessaan mahdu ja toisen on siten syytä olla olohuonekelpoinen. Tarvikkeet ovat jo olemassa, vielä tarvitaan Kotimies ja pistosaha. Vai kuviosahako se on? Henkilökunta ei koskaan muista kumpi on kumpi. Veljenpoika Oskari opetti, että toinen on oranssi ja toinen vihreä ja siinä on se ero. Muistaisi vaan kumpi on kumpi.


Mauno oli mielissään laatikon ilmaantumisesta talouteen. Erityisesti kun iltasella keksittiin molempia kehittävää toimintaa. Henkilökunta koitti osua laatikkoon herkkukalaraksuilla ja Mauno loikkasi aina raksun osuttua laatikkoon ja takaisin, varovasti kannen ohi. Kehittävää.

Kommentit

 1. Hienoa, kaikki alkaa olla valmiina Eppua varten! Mielenkiintoista nähdä vessakaappi - kuulostaa hyvältä idealta. Mekin ollaan sittenkin kahden vessan taloudessa; kun ei sitä vessaa kuitenkaan koko ajan siivota, niin parempi kissoille näin, vaikka ilmeisesti samaankin tyytyisivät. Varastosta löytyi sopiva kakkosvessaloota...

  Voi Maunoa! Joko olette harrastaneet paljon hajunvaihtoa kissalan kanssa? Mitä Mauno tuumaa kummista kissatuoksuista?

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti vessakaapista tulee siisti, tavoite ainakin on. Kyllä siitä sitten blogataan kun se on valmis.

  Kyllä me ollaan jo vaihdeltu hajuja ja viikonloppuna haen vielä viimeiset haisut ennen tiistaita. Hajupyyhettä on haisteltu piiitkään ja intensiivisesti, jotta jotain tuttua on sitten tulossa.

  VastaaPoista
 3. Koko lailla ratkiriemukas viirulainen tuo Manuel on. Ehkä Epis on luonteeltaan hieman toisenlainen.

  -Ano Nyymi-

  VastaaPoista
 4. Pitääkö kissoille olla omat hiekkalaatikot? En tiennytkään, aina oppii jotain uutta. :)

  VastaaPoista
 5. Yleensä suositellaan, että hiekkalaatikoita olisi kissamäärä +1, jos kissoja on enemmän kuin 1. Me meinataan pärjätä kahdella, voi olla että jos hyvin menee, siirrytään aikanaan yhteen.

  Kissat eivät välttämättä mene mielellään likaiselle laatikolle, eli jos toinen on juuri käynyt siellä, ei se välttämättä kelpaa toiselle ainakaan heti, joten siksi laatikoita enemmän. Monet kyllä pärjäävät yhdelläkin, mutta jos pissaongelmia (esimerkiksi väärään paikkaan pissaamista) esiintyy, ensimmäisiä keinoja on lisätä laatikoiden määrää.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin