Juupas eipäs, nolla tuli!


Tämä on ollut aika vuoristoratapäivä. Ensin tuli tieto, että go, Epun voi hakea, sitten se kumottiin parin tunnin sisään. Sitten käytiin vielä keskusteluja ja päädyttiin siihen, että kyllä sen voi hakea. Trichomonakseen kun ei oikein ole lääkettä, se paranee ajan kanssa eikä pitäisi aiheuttaa ripulia kummempaa, jos jotain on aiheuttaakseen. Eläinlääkäriasema Felinan, jossa testit tehtiin, kanta oli, että ei vaikuta luovutukseen. Niin sitten päädyttiin, että Eppu kotiin vaan.

Epun tulo oli Maunolle järkytys. Se oli pää ovenraossa vastassa ja kun sieltä tulikin kassi, jossa oli Eppu, oli järkytys hirveä. Kassia piti sähistä ja murista. Siihen sitten jämähdettiinkin, eteiseen ihmettelemään että mikä hemmetti tuolla kassissa on. Eppu ei uskaltanut kassista ulos ja Mauno tuijotti herkeämättä sähisten ja suhisten.


Pikku hiljaa siirryttiin olohuoneeseen, jossa on sitten sähisty ja muristu, ajettu takaa ja leikittykin. Tosin leikkiminen koskee vain Eppua, Maunoa ei leluilla huijattu. Tarkkailu on ollut herkeämätöntä.


Molemmat ovat syöneet, toistensa ruokia myös, ja käyneet vessasa, joten sen osalta asiat ovat hoidossa. Nyt aletaan pikkuhiljaa ottamaan pieniä varovaisia torkkuja.


Mauno jo vähän leikitellen koukki divaanin alla makaavaa ja unia tekevää Eppua, ehkä tämä tästä iloksi vielä muuttuu.


Edessä on kaikille jännittävä yö ja seuraavan päivän valkeneminen, mutta tästä se tutustuminen lähtee.

Kommentit

 1. Varsin hyvältähän tutustuminen vaikuttaa! Kyllä siitä hyvä tulee! Eppu näyttää kuvissa isommalta kuin onkaan. :)

  VastaaPoista
 2. Jee, tervetuloa, Eppu! :)

  Mauno näyttää siltä, että joku on pettänyt sen ja pahasti. Toivottavasti rissi siitä tointuu ja ottaa pikkuveljen hyviin hoiteisiin.

  VastaaPoista
 3. Jee! Onnea perheenlisäyksen johdosta! Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 4. Jee, se tuli sittenkin! Onnea! Hyvältä tosiaan vaikuttaa, tutustuminenhan alkoi hienosti. Hassuja noi pennut, ne vaan tutkivat paikkoja ja jopa leikkivät, vaikka Iso tuijottaa. :)

  VastaaPoista
 5. Jei, ihanaa! Aivan herkistyy täällä tämä <3

  VastaaPoista
 6. Mauno on todella loukkaantunut. Sen ilme oli uskomaton kun Eppuli rennosti kiipesi sohvalle ja pisti nokosiksi kerälle henkilökunnan viereen. Mauno tuijotti murhaavasti.

  Mutta muuten näyttää ihan hyvältä tutustuminen.

  Kuvissa Eppu on tosiaan hurjan ison näköinen. Oikeasti se on kyllä Maunoon verrattuna pikkuinen.

  VastaaPoista
 7. Ihana lukea, että Eppu tulikin! :)

  Päivällä tuli vallan suru puseroon (jo tovin blogia taustalla seuranneena), mutta nytpä tuli hyvä mieli :)

  -N

  VastaaPoista
 8. Onnea perheen lisäyksen johdosta!

  VastaaPoista
 9. Hih, hienoa! Hyvältä vaikuttaa. :)

  VastaaPoista
 10. Onneksi olkoon, pitkä odotus on palkittu!
  Maunolle sympatiat Kisulta - kingin yksinvaltius on riistetty täälläkin, mutta kerran se vaan kirpaisee ;D Äkkiä ne siitä kaverustuvat!
  Toivottavasti henkilökunta saa hieman nukutuksikin että jaksaa taas tulla päivittämään blogia runsain kuvin ;D

  VastaaPoista
 11. Onnea, hienoa että kotiutuminen onnistui jo tänään. Pojat ovat kavereita parissa päivässä!

  VastaaPoista
 12. Paljon onnea teille :) Toivotaan että hommat lähtee hyvin pyörimään :D

  VastaaPoista
 13. Tottakai Maunon täytyy puolustautua, kun on sentään Taistelija Prinssi! :-)
  Kyllä ne siitä toisiinsa tottuu, ja varmasti hyvin kun nytkin menee jo noin hyvin! Khety ja Kheprikin ovat jo hyvät kaverit.

  VastaaPoista
 14. Itse asiassa näyttää siltä että Mauno on vähän alakynnessä, Eppu onkin aika kova tyyppi!

  VastaaPoista
 15. Tulihan se sieltä! Vaikuttaisi, ettei Epulla ole ongelmia sopeutua taloksi ja Maunokin tottunee uuteen asukkiin. Nyt onkin sitten tuplasti rakastettavaa. :)

  VastaaPoista
 16. Kylläpäs täällä on tänään tapahtunut paljon. Kiva, että Eppu lopulta kuitenkin kotiutui teille! Toivotaan, että Mauno sopeutuu nopeasti ja yhteiselo alkaa sujua ilman sähinöitä ja suhinoita.

  Seurataanko teillä tuota Trichomonasta jotenkin (uusia näytteitä joskus muutaman kuukauden päästä yms), vai annetaanko asian nyt vaan olla? Kiinnostaa, kun meillä myös juuri tuota Trichomonasta tutkittiin.

  VastaaPoista
 17. Ehkä täällä sopeudutaan, mutta ei ihan heti. Parhaillaan on kauhea takaa-ajoralli, josta ei oikein tiedä onko se totta vai leikkiä. Välillä Eppu heittäytyy selälleen kuin alistuen, mutta murisee samalla... vähän ristiriitaisia viestejä.

  Trichomonaksesta ei ehditty sen kummempia sopia vielä tänään kun tämä on ollut tällaista hässäkkää koko päivä. Varmaankin jossain vaiheessa otetaan kontrollinäytteet molemmista, ja tietysti jos ripulia ilmenee niin sitten tiedetään jo mitä lähteä jäljittämään. Toki ripulia tai ainakin löysää vatsaa voi aiheuttaa muuttostressikin ja ruokavaliossakin tapahtuu vaihtoa. Samalla ruualla aloitellaan Epun kanssa mitä kotona on syöty, mutta kuten heti nähtiin, tie käy Maunon ruokakupille.

  VastaaPoista
 18. Mistä tähän voi tilata sellaisen 24/7- palvelun niinku BB:ssa?

  VastaaPoista
 19. Huh, onpa Mauno pelokkaan näköinen tuossa yhdessä kuvassa, sähinä päällä ja korvat takakenossa. Ilmeisesti heillä menee kuitenkin paremmin kuin meidän kissoilla - niillä kun kesti päiviä ennen kuin Cassandra suostui makoilemaan kyljellään samassa huoneessa, ja viikkoja ennen mitään yhteisralleja. Eli hyvältä kuulostaa! Varoitan vain, että nukkumisesta ei varmaan tule mitään ekana yönä. ;c)

  VastaaPoista
 20. Kyllä on ollut jännittäviä vaiheita.. vähän väliä on pitänyt käydä kurkkaamassa, joko Eppu on tullut ja miten Mauno reagoi. Lämpimät onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta!

  VastaaPoista
 21. Suuret onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta! Eppu tuli sittenkin! :D

  Olen niin iloinen puolestasi, on tosi kiva päästä seuraamaan poikien tutustumista. "Valtakunnallisesta kurjuuksie päivästä" tuli sittenkin onnen päivä sinulle.

  VastaaPoista
 22. Voin kuvitella kuinka kivaa pojilla on jo tätä kirjoittaessani, kun yksi yö on mennyt... :-)

  VastaaPoista
 23. Olipas jännä eipäs-juupas-päivä! Onnea!!!! :o) ja ihanaa lomaa :o)

  VastaaPoista
 24. Onnittelut perheenlisäyksestä! Toivottavasti nukuitte kaikki hyvin ensimmäisen yön, ja seuraavatkin yöt.. :)

  VastaaPoista
 25. Oi ihanaa! Hyvältähän tuo tutustuminen näyttää, kun kuitenkin noinkin läheltä toisiaan katselevat.

  VastaaPoista
 26. Onnea Eppulin ihkauudelle perheelle! Hienoa, että on noin rohkea nuorimies;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin