Metrin mitta


Helteet eivät ole pahasti meitä murjoneet, sillä vanhan kivitalon paksut seinät pitävät kämpän tasalämpöisenä ympäri vuoden ja säänvaihtelut eivät sisällä tunnu. Pientä vaikutusta on ehkä Maunon nukkumatavoissa ollut, se makoilee mielummin paljaalla lattialla kuin nojatuolissa tai linnassa, mutta toisaalta välillä myös ikkunalla auringossa. Sylissäkään ei viihdytä, ainakaan kovin pitkää aikaa, vaikka tänään pitikin perinteiset sylipäikkärit ottaa iltasella, mutta vain puolisen tuntia.


Henkilökunnallakin alkoi eilen loma, joten nyt on kuusi viikkoa aikaa keskittyä kotielämään - joka todennäköisesti menee ainakin alkuun liennytyksen merkeissä, kunhan Eppu saadaan lauman jatkoksi.

Kommentit

 1. Voi, oispa mullakin sylipäikkäröivä kissa... edes yksi!

  VastaaPoista
 2. Maunolla on jo pidempään ollut tapana tulla illalla myöhään kun katson telkkaria ottamaan pienet tirsat mun sylissä, tai siis päällä maaten. Makaan sohvalla ja Mauno tulee ja käpertyy rinnan päälle lenkille ja kääntää kaulan esiin rapsutettavaksi ja hiljalleen nukahtaa siihen. Se on aika rankkaa välillä kun se nukkuu yli tunnin, sen jälkeen on pakko alkaa itse liikahdella vähän ja yleensä Mauno sit herää ja katsoo pahastuneena ja lähtee pois.

  Sillä on hauska ilme kun se haluaa tulla nukkumaan syliin, tiedän heti sen ilmeestä että jaha, nyt kone pois, jos sellainen sylissä on. Se tulee sohvan viereen ja katsoo intensiivisesti silmiin tietyllä ilmeellä että nyt olisi niinkuin iltapäikkäreiden aika.

  VastaaPoista
 3. Huh onnelliset. Edellinen asunto oli KYLMÄ kesäisin, satoi tai paistoi, mutta nykyinen kuumenee suorassa auringonpaahteessa kyllä vähän turhan paljon ja sisällä on suht tukalaa. Kissat hakeutuvat nukkumaan mieluiten makuuhuoneeseen, joka onkin viileimpiä paikkoja koko asunnossa...

  VastaaPoista
 4. Alkaako jo olo olla kuin tulisilla hiilillä? Muistelen omaa odotustani: ei kauheasti muut asiat mielessä pyörinyt kuin kissat.
  On se niin ihanan kutkuttavaa odotella uutta pientä perheenjäsentä saapuvaksi! Enää muutama päivä ja sitten... :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin