Maunonkhamon I - Betonifaarao


Sunnuntaina ulkoilimme syksyisessä auringonpaisteessa urbaanissa ympäristössä. Mauno nautiskeli kiipeilystä, auringosta ja kaukaisista epyktiläisistä geneettisistä muistoista... Vähän kuin olisi pyramideilla päivystänyt.

Henkilökunnalla ei ollut kamera mukana, mutta känny sentään.
Ihan hirveä kuva Maunosta, miten sillä on noin tyhmä ilme ja se onnistuu seisomaankin selkä notkolla perä jotenkin ihmeellisesti lenksottaen. Höh.

Kommentit

 1. Mauno on poika varjoisilta kujilta. (Sipoosta oikeesti...)

  Näköjään alkaa pentuvaljaat olla jo aika piukalla, mutta me ei osteta uusia enää tänä syksynä, sit keväällä kun uus kausi alkaa. Sillä on vaan niin suikero pää, että kaulapanta varsinkin pitää olla aika tiukalla.

  VastaaPoista
 2. vink, vink: Vänttisen nahkaisia ihkuja valjaita löytyy harmaana, mustana ja ihania vihreitäkin :-)
  Mauno-khamon näyttää kovin faaraollisilta, ihan voi kuvitella, että tossa on pyramidin rappuset ja hallitsijakissa alaisiaan tarkkailee...
  Höpö ukko, komea on. :-)

  VastaaPoista
 3. Joo, kattellaan ihan kunnon valjaat sitten keväällä kun painokin varmaan alkaa olemaan se aikuispaino. Nyt on menty pentuvaljailla, jotka oli halvat, mutta toimineet ihan tosi hyvin. Kattellaan flexikin sitten uusiksi, että jos jaksaisi vetää sellaista pidempää ja leveämpää. Nyt on vielä menty tolla 3 m pienellä.

  VastaaPoista
 4. Voi kuvitella, että Maunonkhamon I juoksuttaa alaisiaan perusteellisesti.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!