Vaihtopäivä


Sunnuntain kunniaksi kerättiin melkein kaikki lelut kaappiin ja vaihdettiin uudet tilalle. Tulee vähän vaihtelua leikkihommiin.

Kaikista ihanin uusi oli vihreä karvainen mustekala. Sen kanssa on nyt aamupäivä painittu ja ihan hirveä hepuli onkin ollut.

Lisäksi meillä on ollut viikon verran lainassa kaksi Taika-koiran lelua, ja ne onkin ollut mielenkiintoisia. Jotain uutta ja ihmeellisellä hajullakin! Chiccon rapiseva perhonen on erityisen ihana.

Kommentit

 1. Meillä on tuollainen samantapainen mustekala, joka on leikattu ongen päästä irti! Saga-palleron mielestä se on maailman hauskin lelu, ja se kiikuttaa sitä muristen ympäriinsä. Ongen vapa leikattiin irti sen jälkeen kun Orja heräsi muutaman kerran keskellä yötä ääneen "klonksklonks mrrrrrrrrrrrrrrrr klonksklonks mrrrrrrrrrrrrr"

  VastaaPoista
 2. Hei arvakkaa mitä, hei Mauno ja Sittis! Meijän blogissa on ihan ÄLYTÖN kävijäpiikki teidän jäljiltä! Siel on käyny KOKO MAAILMA sen jälkeen ku te tykkäsitte meist julkisesti! Huh-huh. Nyt taas saatiin hirmusii suorituspaineita :-) Eiku heti ekana pesulle, tiiä jos vaikka kohta tulee taas kamera...

  VastaaPoista
 3. Oho, täälläkin siis käy joku! Mä en nimittäin tiedä tän blogin kävijämääristä mitään - tota sitruunapuun puolta on tullu (pakostakin) seurattua paremmin.

  VastaaPoista
 4. Heh, lelujen vaihto toimii siis paitsi lapsilla ja koirilla, ilmeisesti myös kissoilla. :D Varsin näppärää on se, pienehkö varasto riittää pitkään.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!