Muutkin bloggaa

Meidän suosikkiblogien ehdoton top 3:

Musta ja Harmaa
Ne on meidän idoleita, niillä on semmoinen rouhea (kissan)elämänmakuinen meno päällä ja viksu Palvelija, joka osaa palvella niitä hyvin. Ja sitäpaitsi meillä on yhteinen Kynsi-täti.

Herra Mäykynen
on ihan samanikäinen täpläturkki, ja me mielenkiinnolla seurataan sen touhuja, kun siellä tuntuu olevan ihan samanlaiset jutut menossa kun meilläkin. Paitsi että siellä on henkilökunnalla toi valokuvaus ihan eri tasolla kun meillä, ei meillä oo koskaan niin hienoja kuvia. Me ollaan aika kateita mateita.

I can has cheezburger
ei nyt varsinaisesti ole ihan perinteinen blogi, mut se me katsotaan joka päivä, kun siellä on kans vähän samanlainen meininki usein kuin meillä.

Kommentit

 1. Meillä fanitetaan myös noita kaikkia kolmea!

  VastaaPoista
 2. Oooooooh, ältsisti kiitoksia. Voiko turkin alla punastua? Vissiin!

  Tosta orjasta ollaan kyllä vähän eri mieltä, sehän ei tee muuta ku naputtaa ja nukkuu. Ette usko miten tylsä ihminen... onneks sentään antaa aika hyvää ruokaa tarpeeks. Joskus.

  Ne Kynnet on hyvä juttu! Niistä vois ihan nähdä untakin välillä! Jee!

  VastaaPoista
 3. Mauno-mau on meilläkin seurannassa ja kuuluu suosikkeihin. Usein näyttää siltä, että Mau ja Mäy ovat harmaa ja ruskea variaatio samasta teemasta. Maulla on jopa ollut joitain sellaisia blogimerkintöjä, joita Mäy on ajatellut kirjoittaa, mutta ei ole vielä ehtinyt. Maunon henkilökunta jaksaa päivitellä blogiaan ihailtavan aktiivisesti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!