Haastelua

Mustan ja Harmaan Zihminen haastoi Maunon henkilökunnan. Meillä ei perinteisesti ole kauheasti tykätty harrastaa haasteita, mutta yritetäänpä pureskella tätä, edes pitkin hampain... Yritetään kuitenkin tehdä tästä sellainen Mauno-painotteinen, ettei ihan eksytä asiasta. Vaikka se ei olekaan kovin sattumanvaraista.


Tämä on sattumanvaraisten asioitten bleemi. Tässä pitää kertoa kuusi asiaa minäminäminästä. (Enkä lupaa, ettette jo tienneet näitä asioita.)

1. Mauno on ensimmäinen oma kissani. Ensimmäinen oma karvaeläimeni. Sitä ennen on tullut harrastettua vain vesieläimiä.

2. Haluaisin osata valokuvata, kovasti, mutta en ole koskaan jaksanut perehtyä aiheeseen. Minulla on peruskamera ja otan kaikki kuvat automaattiasetuksilla. Loput väännän Photoshopissa.

3. Maunon raksupusseja säilytetään astiassa, jossa on luu kannen päällä. Se on siis koiranruoka-astia.

4. Inhosin aiemmin kissanruokien hajua, se suorastaan kuvotti, erityisesti aamuisin. En huomaa enää hajua. Olen siis puolessa vuodessa tottunut.

5. Inhoan raa'an lihan ja kalan käsittelyä. En mielelläni koske niihin paljain käsin. Siksi Maunolle lihan ja sisäelinten pilkkominen vaatii erinäistä taiteilua. Lihaa voi pitää kiinni esimerkiksi paperilla.

6. En ole saanut opetettua Maunolle hampaiden harjausta. Vaikka tiedän, että se olisi sille hyväksi.

Säännöt:

1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

Ja rikon sen verran sääntöjä, että en haasta ketään. Jokainen haluava saa noukkia tästä haasteen itselleen.

Kommentit

 1. Osta sellaisia kumikäsineitä tiijäkkö mitä hammaslääkärit käyttää. Siihen lihan leikkuuseen.

  VastaaPoista
 2. Gummihanskaa saa ihan ruokakaupasta - semmosia ohuita. Värillisiä. Mulla on maalaushommia varten niitä aina, ja toisekseen vähän väliä sormessa on jotain auki (talvihaavoja, veitsenviiltoja...) ja silloin pitää pesulle mennessä ja tiskatessa olla jotain suojaa.

  Hampaista. Ei korvaa hammaspesua, mutta PalaqueOff on merileväjauhetta jota sekoitetaan katin ruokaan kerran päivässä. Se muuttaa syljen koostumusta jotenkin pysyvästi niin että hammaskivellä on huonommat mahdollisuudet. Purkki maksaa n 20 e ja kestää yhdellä kissalla vuoden. Ei siis kauheen kallistakaan.

  VastaaPoista
 3. No kun meillä on nyt ollut tota PlaqueOffia ja nyt tuli sit epäily että ne Maukan jatkuvat skraidut vois olla siitä - kuulemma on tietoa, että on koirille ja kissoille aiheuttanut allergisia oireita. Me ollaan nyt siitä tauolla ja katellaan olisko skraidut siitä vai jatkuuko.

  VastaaPoista
 4. "Valkosia" hanskoja saa halvemmalla kuin ne värilliset :D

  VastaaPoista
 5. Minä törkkään haarukalla kiinni lihakimpaleeseen kun alan sitä saksilla palottelemaan. Ei tarvi käsillä koskea...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!