Hiiri jäähyllä


Henkilökunta oli tekevinään hyvänkin hankinnan kun osti Maunolle viime viikonloppuna uuden hiiren. Hiiri oli luxusmalli, joka vinkuu kun sitä täppäsee. Tai enemmänkin se oli sirkutusta, kuulosti ihan pikkulinnulta.

Mauno tietysti tykkäsi ja rääkkäsi hiirtä oikein olan takaa. Henkilökunta alkoi jo miettiä, että olikohan se ihan fiksu hankinta ja hiiri vietti ensimmäisen yön lipaston laatikossa.

Seuraavana päivänä leikki jatkui. Kunnes hiiri löytyi makuuhuoneesta sängyltä ja henkilökunta nakkasi sen olkkarin lattialle Maunolle. Bad mistake. Hiiri sai tärskyn ja alkoi piipittämään. Sirkuttamaan. Ilman kosketusta, taukoamatta. Hienoa.

Hiirtä on sen jälkeen koitettu ravistaa, painella, paiskoa, rusentaa, mutta piipitys ei vaan lakkaa. Se on viettänyt aikaa kahden sukan sisässä sohvan tyynyjen alla. Viimeajat se on viettänyt jääkaapissa. Siellä kylmässä piipitys hyytyy. Ehkä jonain päivänä paristo lakkaa kokonaan ja hiirestä tulee ihan tavallinen lelu.

Toiste ei osteta.

Kommentit

  1. Tuttu juttu. Ilmeisesti edullinen kaukoitämainen piippauselementti jättää toivomisen varaa. Meillä ei tosin odoteltu lelun muuttumista tavalliseksi, vaan sille suoritettiin välitön hiljentävä ruumiinavaus.

    VastaaPoista
  2. En jaksanut avata, kun meillä kävi yhden hiiren kanssa niin että sen vatsanahka aukesi ja liimasin sen takaisin kiinni ja sen jälkeen hiiri ei ole kelvannutkaan. Liima ilmeisesti haisee pahalta. Tai jotain...

    VastaaPoista
  3. Joo, kokemusta on. Ihan kivat lelu ekat 10 minuuttia ja sitten se mystisesti katosi! Meni jumiin sukkalaatikossakin, josta sitten uudelleen mystisesti katosi. Ei ole sen jälkeen näkynyt. Terkuin, Eetun, Mirrin ja Taimin ruoka-automaatti

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!