KatCat


Meillä tarjoillaan joskus katkarapuja, vaikka Mauno ei niistä kauheasti välitä. Henkilökunta yrittää kuitenkin ujuttaa ruokakuppiin muutakin kuin valmisruokaa. Spagettikauha on oiva väline niiden sulattamiseen kuuman veden alla, samalla huuhtoutuvat ylimääräiset suolat. Eläintarvikeviraston Tarkastaja Maukunen tarkkailee tietysti, ettei kuvaustilanteessa pääse tapahtumaan mitään feelua katkaravuille.

Eilen oli punnipäivä, sillä Mauno täytti 9 kk. Painoa oli 4,5 kg, jossa oli 200 g lisäystä edelliseen kuukauteen. Toisaalta, edellisessä kuukaudessa oli 200 g pudotusta. Ottaen huomioon punnitusmetodin (ensin henkilökunta yksin vaa'alle, sitten yhdessä Maunon kanssa ja punnitustulosten erotus), voi painossa olla heittoa parikin sataa grammaa. Parin viime kuukauden heittelystä voinee tulla siihen lopputulokseen, että Maunon paino on kuitenkin asettumassa ns. aikuispainoonsa, mikä lienee ihan hyvin 9 kk iässä. Varmaan vielä on hieman kasvunvaraakin, mutta mielellään paino saisi pysyä alle 5 kg:n tai ihan siinä tuntumassa. Silminnähden Mauno on aika sopivassa kunnossa.

Mutta ah ja voih, Maunolla on taas vekki poskessa! Ei ollut kun tulin töistä. Sen jälkeen oli perinteiset mussutteluhetket ja vaatteidenvaihdot ja muut rutiinit. Mussuttelujen jälkeen seurasi armotonta leikittämistä onkilelun jäänteiden tilalle kiinnitetyllä hiirellä, jonka jälkeen Mauno jatkoi itsenäistä riehumista nojatuolin alta kaivetun suosikkihiiren kanssa. Leikin jälkeen se ilmestyi sohvan viereen kertomaan juttuja, ja kas, poskessa verenpunainen tiplu.

Jostain ne leikin tuoksinassa tulevat, mutta kun vielä keksisi mistä niin tietäisi eliminoida! Harmittaa vietävästi. Onneksi Mauno antaa melko kiltisti putsata Septidinillä (paikallaanpito harmittaa) ja vekit parantuvat nätisti ja nopeasti.

Kommentit

 1. Pitäähän sitä mussuttelun vastapainoksi osoittaa katu-uskottavuutensa pienellä riehunnalla ja viimeistellä vaikutelma parilla vekillä.

  Katkaravut on meilläkin aika yök. Mau ja Mäy eivät ilmeisesti ole nuoresta iästään johtuen ehtineet kuulla, että ne ovat kissojen suurta herkkua.

  VastaaPoista
 2. Tällä menolla Maunosta tulee aikuisikään ehtiessä varsinainen scarface...

  Itse asiassa sain juuri vinkin, että Maunon syömä PlaqueOff voisi aiheuttaa allergiaa, ja nuo voisivat olla siitä johtuvia, joten nyt kokeillaan. Toisaalta sen menossa pidän ihan mahdollisena törmäilyäkin...

  Eilen tuo kuvassa oleva pieni määrä katkoja katosia aika sukkelaan, joten oli joko kova nälkä tai katkat alkavat maistua. Hmm. Jospa saataisiin ruokavaliota pikkuhiljaa vähän laajennettua.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?