Vaadimme laatua leluihin!


Sunnuntaina meillä kävi vieraita, jotka toivat tuliaisia myös Maunolle. Ihanaisen huiskaonkilelun, jossa oli kimaltelevia palluraisia ja värikkäitä höyheniä.

Iltaan mennessä lelusta oli vain kara jäljellä. Sen perässä on tosin hypelty ihan yhtä innokkaasti, mutta olisihan se kiva, jos lelut kestäisivät muutamaa tuntia kauemmin.

Mauno rakastaa huiska- ja onkileluja. Niiden perässä on kiva hyppiä jättimäisiä loikkia. Puolitoista metriä suoraan ylös lattiasta ja kiepsahdus ilmassa. Mitään hiljaista hivutusleikkiä ei kannata edes yrittää, leikissä pitää olla vauhtia. Niin kauan hypitään, että hengitys muuttuu puuskutukseksi ja otetaan pieni tuumaustauko. Sitten taas lisää! Jos henkilökunta ei huomaa, että olisi aika jatkaa leikkiä, huudetaan ma-uuuuuuu!Kommentit

 1. Maunolla on kyllä kivoja vieraita kun noin lahjovat!

  Mäykynen liittyy vaatijoiden kerhoon. Meillä on joistain ongista ja huiskaleluista jopa huiskan varsi mennyt poikki heti ensimmäisenä päivänä.

  VastaaPoista
 2. Meillä on myös ollut tuollainen huiskaonkilelu, josta lähti kaikki koristukset pois.Mutta ratkaisin sen sillä, että laitoin tilalle jotain muuta (Ikeasta ostetusta bambun oksasta hintalappu suikaleet) ja sain ihan hyvän lelun.

  VastaaPoista
 3. mikä ja mistä tuo ihana matto? =)

  VastaaPoista
 4. Kodin Anttilasta joskus tuhat vuotta sitten.

  VastaaPoista
 5. Oon ihan samaa mieltä, koiran leleissa on sama vika, suurin osa ei kestä hetkeäkään vaikka meilläkin on pikkuhaukkuja...

  VastaaPoista
 6. Meilläkään ei huiskat ole kestäneet kuin hetken. Tosin kynittykin huiska on kelvannut sellaisena. Se on hauskannäköistä kun höyhenpää on kissalla suussa ja sitten se yrittää saada kiinni sen toisen pään, kiertää ympyrää viuh viuh viuh :)

  VastaaPoista
 7. Meillä on kans tuollainen lelu ja siinä on enää kello ja pari pampulaa jäljellä.Sulathan siitä ekana lähti.Ei kovin laatutavaraa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!