Ritinää


Meillä on ollut viime ajat sähköä ilmassa. Talvi ja keskuslämmitys on kuivanut ilman niin että Maunon ja henkilökunnan välinen ilma on sähköistynyt. Ikäviä räpsyjä tulee silittäessä ja vielä ikävämmin kun Mauno tulee nenällään tervehtimään. Kostea nenä - RÄPS. Ja sitten kysyvä, huolestunut, katse, että miksi henkilökunta räppäsee. :(

Tänään henkilökunta kävi ostamassa lohiöljyä. Tässä ilmassa ainakin henkilökunnan turkki ja nahka kuivuu, siispä Maunollekin lisätään liukastusta. Turkki on kyllä pysynyt hyvässä kunnossa, valon alla se kiiltelee ja silittäessä tuntuu silkkisen pehmeältä, joten ainakaan turkin kuntoon ei ilma tunnu vaikuttaneen.

Muuten ollaan vaan ja köllötellään.

Kommentit

 1. Sähköistymistä on ollut huomattavissa meidänkin kissaneidissä. Eilettäin mentiin nenäkkäin, ja -NAPS-! En tiedä kumpi rääkäisi pahemmalla äänellä, ihminen vai kissa.

  VastaaPoista
 2. Äh, tuo sähköisyys on kyllä hanurista. Oma koirakin saa välillä osansa, ja hommasta tekee perin kurja se, että leidi on hyvin ohjaajaherkkä. Sitten se matelee pitkin seiniä, kun äippä nappasi. :/

  VastaaPoista
 3. Cassandra iskee paukkupakkasella salamoita. Ensihätään auttaa meillä vedetön vaseliini sekä Pet Silkin silkkiseerumi. (tuoksuu ruusuilta!)

  VastaaPoista
 4. Tuttua meilläkin! Saa nähdä, koska Mäykynen alkaa karttaa ihmisiä, kun niin usein tulee noita sähköisiä iskuja vastineeksi hellyydenosoituksista :( Onneksi ainakin toistaiseksi herra on ollut melkolailla väliinpitämätön salamointia kohtaan.

  VastaaPoista
 5. Täällä ihan samaa ongelmaa. Olen myös havainnut kissoilla ihon kuivumisen, hilsettä on alkanut ilmeentyä. Joku tehohoito pitäis noille syöttää, mutta lohiöljyn ne vaan uskollisesti jättävät väliin.

  VastaaPoista
 6. Meillä puristetaan kalaöljykapseli ruoan päälle. Menee mukisematta. Aluksi kokeiltiin radioaktiivisen väristä Viacutania, mutta se ei a) auttanut eikä b) maistunut. Kalaöljyäkin saa antaa joka toinen päivä, ja silti turkki hilseilee hitusen.

  VastaaPoista
 7. Meillä ei ole hilseilyä ollut, mutta ajattelin öljyn kuitenkin olevan hyväksi ainakin näin kuivilla keleillä kun tuota sähköisyyttä on. Ostin sellaisen pullon jotain lohiöljyä, omega-kolmosia mitälie.

  Katsotaan miten menee. Yleensä Mauno ei ole herkkä ruokaan sekoitettaville jutuille. Jos ruoka on sellaista mikä muuten maistuu, siihen voi myös sekoittaa mitä vaan. Jos ei ruoka maistu niin se ei maistu ja sitä ei syödä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?