Henkilökuntaiset bungalowit

Näin helteellä pojat ovat vallanneet itselleen omat bungalowit. Luulisi, että ei ole sen viileämpää olla mykkyrässä pienessä tilassa, mutta mistä sen tietää... tai mistä sen edes tietää, haluaako pojat viileämpää. Tänään ainakin reissusta tullessani Eppu köllötteli ikkunalla auringonpaisteessa pesässään. Oli silitettäessä aika kuuma musta kissa, mutta ei ilmeisesti liian kuuma, kun itse oli paikan valinnut ja viileämpääkin on tarjolla.

Eppu on suosinut myös kahvilaa viime päivinä.


Mauno on keskittynyt suurempaan linnaansa, eikä henkilökunta ole vieläkään raaskinut siirtää pahvilaatikoita pois keittiön pöydältä (kertoo myös pöydän käyttöasteesta...).

Linnassa on ilmastoitu länsisiipi, joka on hieman ohuempiseinäinen kuin varsinainen päärakennus. Sitä voi käyttää nopeampiin päivänokosiin.


Valitettaavasti siipi ei täytä ihan kaikkia turvallisuusmääräyksiä, ja kerran kävi niin että Mauno peruutti kassin kanssa laidan yli ja pöydältä lattialle. Nyt kassi on siirretty turvallisempaan paikkaan lattialle ja kelpaa sielläkin unikäyttöön.

Henkilökunta miettii mistä saisi isomman vastaavan, jotta voisi testata onko se näillä keleillä jotenkin viileämpi tai muuten mukavampi kuin avotila.

Kommentit

 1. Eppu näyttää jälleen niin fiksulta ja filmaattiselta kahvikojussaan! :D Vaan meinaavatpa silmät pullistua päästä ihmisiltäkin näillä helteillä, vaikkei edes mustaa kokovartaloturkkia ole...

  VastaaPoista
 2. Harmi, ettei Epun kahvila ole esim. Espalla, kävisin joka päivä kupposella. :)

  Meillä on annettu periksi ja lopetettu helletemppuilut. Muutaman viikon pakoilun jälkeen on alettu taas nukkua samoissa paikoissa kuin ennenkin ja öisin ihmisten kanssa. Olen tyytyväinen, kainalokissoja olikin jo kova ikävä.

  VastaaPoista
 3. Hienot bungalowit! :) Kollollakin on nyt omansa - välillä kissa päivystää kesämajansa päällä kunnon vahtikissana. :D

  VastaaPoista
 4. komeet on kollit, ja bungalowit. Isompia kassejahan on ikeassa. Seuraavan kerran jos käväiset, otappa kokeeksi,linnan kesämallin toiseksi siiveksi.

  VastaaPoista
 5. Ikeassa ei ole enää paperikasseja, ja ihan niin isoa ajattelin että itsekin pääsisi koittamaan...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?