Small ships race

Eilen kelien viilennyttyä henkilökunta heräsi henkiin ja ryhtyi jälleen puuhakkaaksi. Syntyi merirosvolaiva.


Valitettavasti kolmiomuoto vie aikalailla pinta-alaa, joten meidän pojat eivät laivaan mahdu. Tästä saa joku pentunen tai hoikempi malli hyvän pesän eli siirtyy myyntiosastolle. Pitkän sivun mitta 40 cm, perän 30 cm.

Perusmallia piti testata samaan teemaan, kun alkoi vähän ärsyttämään koekappaleen toimimattomuus. Tästä tuli sitten vähän sellainen proomumallinen piraattilaiva. Etupaneelissa lippu.


Ja perässäkin toki roikkuu lippu, mutta ehkä hieman käytännöllisemmin ilman tankoa.

Pannaan myyntikoriin tämäkin.

Kommentit

 1. :-D Teikä jaksaa! Mä nautin helteen välipäivistä ihan vain olemalla kotona kun ei vältt. _tarvitse_ lähteä kuumuutta pakoon rantsuun tai kauppoihin... Ensi viikolla taas sitä sitten.

  VastaaPoista
 2. Että teikäläinen sitten osaa ja jälki on niin siistiä! Todella hauska piraattilaiva. Miskei meitsi osaa? Voisitko pitää mulle joskus kurssin "näin ompelet kissallesi pedin"? ;D

  VastaaPoista
 3. Oi mikä laiva ja proomu! Hienoja, todella hienoja. Hmmm... Meidän pojillahan on jo pelastusliivitkin, niin ehkä ne tarvitsisivat myös omat laivat?!

  VastaaPoista
 4. Viileämmällä heti jaksaa, muuten ei paljon tänä kesänä olekaan jaksanut.

  VastaaPoista
 5. Voi ei, ihana! Seuraavaks suunnittelet sitten tyttömallin; vaaleanpunainen prinsessapeti? Mä kyllä tilaan meijän tytöille jos tulee ;D !

  VastaaPoista
 6. Aivan suloisia! Jollekin hurjalle pentumerirosvolle ihan paras leikki- ja torkkupaikka.

  VastaaPoista
 7. Olen ihan kamalan huono kaikessa vaaleanpunaisessa, joten ei kannata pidätellä henkeään odotellessa prinsessapesää...

  VastaaPoista
 8. Ai ettei voi olla naispiraatteja?!? Syrjintää!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Napakymppi