Karvat pois

Pojat ovat selvästi päättäneet päästä eroon lämpimästä turkista ja molemmat pudottavat karvaansa oikein urakalla. Epun pesän saisi teippirullata vaikka monta kertaa päivässä jos haluaisi sen pysyvän siistinä. Silloin kun jaksaa, menee puoli rullallista.


Henkilökunta voi kokemuksesta oppineena kertoa Niksi-Pirkka -tyylisen vinkin aiheeseen liittyen:
Mene suihkuun. Istu kuivattelemaan sohvalle kylpytakki päällä (huom. mahdollisimman avonainen malli). Ota syliin pyrkivä musta kissa vastaan. Sylittele kissaa hetki ja päästä se sitten pois. Ja voilá, sinulla on kosteassa rinnassasi upeat mustat rintakarvat, joille Julio Iglesiaskin olisi kateellinen. Lisää mahdollisimman suuri kultakoru.

Kokeile tätä kotona.

Kommentit

 1. Pienet pojathan tykkäävät usein viipottaa nakuna kesähelteellä.

  Höh, meidän harmaista ei kyllä saa noin komeita rintakarvoja...

  VastaaPoista
 2. Tai pese kädet. Kuivaa ne vähän puolihuolimattomasti. Silitä kissaa. Kas - uudet hienot karvarukkaset!

  Piki ja Indy ovat myös päättäneet irrottaa kaikki karvansa kerralla. Ja muuttaa pihalle narun jatkoksi, niitä ei saa sisälle kuin kantamalla.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti noi ei ihan nakuiksi ryhdy, Eppu ainakaan, sille kun on buukattu pari näyttelykeikkaakin tässä kesällä...

  VastaaPoista
 4. Kalevankadun Iskussa näin tämmöinen sienen, olikohan nimi Ihmesieni tai jotain (Taikasieni on se toinen ihmevempain jota saa Tarjoustalosta ja joka puraisee toisenlaisiin ongelmiin). Käyttöohjeessa sanottiin että poimii nöyhdän ja karvat kaikista tekstiileistä, olipa huonekalu tai vaate. En muistanut ostaa kun oli muut asiat kesken, mutta vielähän tuonne ehtii.

  VastaaPoista
 5. Suosittelen ihan sellaista "samettista" vaateharjaa, joka toiseen suuntaan vedettäessä kerää irtokarvat itseensä ja toiseen suuntaan vetämällä puolestaan vapauttaa kertyneen karvamassan. Ainakin itselleni tuollainen "harja" oli korvaamaton apu, kun kissa karvasi plyyshi-/samettisängynpeitot, -sohvat, -verhot ja "itämaiset" matot; tuolla kun pystyy puhdistamaan pintoja vähän napakammallakin otteella.

  VastaaPoista
 6. Niksi-Pirkka ohje kissankarvaisten tekstiilien halpahintaiseen puhdistukseen: Kostuta (puhdas/puhtaat) käsi/kädet vedellä ja kaavi kostealla kädellä karvat tekstiilin pinnasta. Helppoa ja halpaa, mutta myös toimivaa ainakin eksoottisen silkkisiin karvoihin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?