Ruususia

Eppu sai postissa International Premier -valmistumisruusukkeensa. Vähän se on postissa ryppyyntynyt, mutta ei se rämppäämistä haittaa! Komia on, vaaleanpunaista, mustaa ja kultaa. Tällaista väriyhdistelmää meillä ei vielä ollutkaan.Meidän perhe haluaa onnitella Epun kasvattiperhettä uuden jäsenen johdosta. Elina ja Pyry, jotka ihanasti hoitivat Epun elämän ensimmäiset viikot ja antoivat hienon pohjan elämälle, saivat esikoisensa tiistaina. Ainakin harjoituskappaleena toimineet Eppu ja sisaruksensa lupaavat hyvää kasvumaastoa.

Sylin täydeltä onnea Elinalle, Pyrylle, Funkylle ja Cleolle!

Eilen tulikin vuosi täyteen Epun tulosta ja voi miten aika onkaan vierähtänyt! Tuntuu kuin Eppu olisi ollut täällä aina. Mauno tokeni ensijärkytyksestään nopeasti ja sai itselleen painikaverin. Pojat ovat toimiva tiimi vaikka kovin erilaisia ovatkin. Henkilökunta sai reissukaverin ja syliköllikän, joka on maailman rennoin lötköttelijä. Ja koti sai asukkaan, jolla on maailman suurin sydän.

Eppu <3

Kommentit

  1. Rakkautta ja hyvää oloa riittäköön!

    VastaaPoista
  2. Onko siitä jo vuosi? Kylläpä aika rientää! Eppu on tainnut osoittautua elämäsi parhaaksi "heräteostokseksi", vai olenko ihan väärässä? (vaikka eihän elävää olentoa voi sanoa heräteostokseksi, siksi lainausmerkit) ;D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Napakymppi