Eppu lentikulaarissa

Henkilökunta ei yleensä harrasta kissa-aiheisten asioiden keräilyä, mutta kun kohdalle sattui aivan Epulta näyttävä kirjanmerkki ja kirjanmerkkinä on tähän asti käytetty erinäisiä lappusia ja lippusia, oli se aivan pakko ostaa (ja sitäpaitsi se maksoi alle 2 euroa).


Merkki on tuollainen lentikulaari, eli käänneltäessä kuva muuttuu. Ehkä tuo hahmo on hieman atleettisempaa mallia kuin Eppu, mutta muuten on kyllä kovin samannäköinen.

Tämän on selkeästi suunnitellut joku kissojen ystävä, sillä merkissä on tuollaiset kivat nauhat. Kun merkin laittaa kirjan väliin, jäävät nauhat pilkottamaan kivasti ulos. Niistä voi sitten kissa vaikka nyppäistä sen merkin sieltä kirjan välistä ulos niin saadaan henkilökunnankin lukuelämykseen pientä jännitystä.

Merkki on Sokokselta ja siellä oli samaa sarjaa myös ainakin kyniä ja vihkoja.

Kommentit

 1. Hieno merkki! Ehkä valmistajalle voisi ehdottaa myös sellaista, jossa eppumainen kissa köllii ja kääntelee kyljeltä toiselle? Tosin se olisi jo niin vetoava, ettei lukemisesta tulisi mitään, kun vaan pitäisi keikuttaa kirjanmerkkiä.

  VastaaPoista
 2. Loikkaava Eppu, jes! Ihan siisti :-)

  VastaaPoista
 3. Noita saa myös postikortteina. Allekirjoittanut sai tuollaisen kortin syntymäpäivänään ja nyt se koristaa jääkaapin ovea. Ihana <3

  -Satu

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!