Tötsikkämiehen paluu


Mauno sai muutamaksi päiväksi tötsikkäpenaltya tassun nuolemisesta. Henkilökunta huomasi eilen Maunon nuolevan toista etutassuaan anturasta ja tsekkasi tilanteen, antura oli rikki ja punainen. Syynä lienevät viime satsissa tulleet uudet ruuat, joita henkilökunta osti ruokavalion monipuolistamiseksi, mutta ilmeisesti niissä on jotain allergisoivaa ainetta. Tuoteselosteet ovat sen verran ympäripyöreitä, ettei tarkkoja aineita tiedä, joten on vaan kokeiltava. Tässä sitä ollaan sitten muutaman päivän ajan.

Mauno antaa kyllä putsata tassua vaikkakin yrittääkin vetää tassua pois, mutta ei inahdakaan. Mutta auta armias, jos mennään lääkärin juttusille, kyllä inahtaa... Sen takia toivomme, että tämäkin vaiva menee nyt ohi ihan tötteröpenaltylla ja Septidinillä putsailemalla, ettei tarvitse mennä nukutettavaksi.

Tötterö päässä Mauno on ihan kuin eri kissa. Se rakastaa, rakastaa ja rakastaa, roikkuu puntissa, haluaa olla sylissä, nukkuu päällä, hurisee jo pelkästä katseesta ja kuolaa onnesta, jos sitä rapsuttaa. Se yrittää juosta ja painia, mutta tötsikkä törmäilee ärsyttävästi. Nukkuminenkin on vaikeaa, kun ei voi oikein rentoutua, ja pitää kököttää.

Kommentit

 1. Voi Mauno-parkaa. :(
  Pidämme peukut pysytyssä, että selviätte pelkällä tötteröllä.

  VastaaPoista
 2. O-ou, Maukka! Toivottavasti reaktion aiheuttaja löytyy ja tassuongelma poistuu päiväjärjestyksestä. Pikaista paranemista Maunon tassulle!

  VastaaPoista
 3. Aiheuttaja lienee joku Maunon allergia-aineista (soija, lohi, muna, riisi, maissi), mutta kun osassa ruokia on vain "kasviperäisiä tuotteita" niin on vaikea tietää, onko niissä esimerkiksi soijaa.

  VastaaPoista
 4. Voivoi Maukkaa. Mä en ottanut niitä Miamoreja, koska A. eivät maistuneet hyvin ja B. koska täällä taas on yhdellä täplikkäällä rapsutettuna laikku viiksikarvojen viereen, eli joku alkoi taas kutituttamaan. No, jos jotain hyvää niin ei ole iho rikki tällä kertaa.

  VastaaPoista
 5. Voi kurjuus! Täälläkin on peukut pystyssä, että kotihoito riittää eikä eläinlääkärikeikkaa tarvittaisi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Napakymppi