Laatikkojuhlaa

Meidän koti alkaa olla poikien mielestä aika juhlakunnossa, laatikoita on siellä täällä. Muuttoon on vielä kuukausi, mutta henkilökunta on haalinut laatikoita sieltä täältä ja aloitellut jo pakkaamista, jotta ehtisi keskittyä hieman remppaankin ennen muuttoa.


Pojat eivät ole saaneet ihan samalla kauhalla atleettisia kykyjä, joten toinen kiipeää ja toinen katsoo vierestä. Henkilökunta on ihan tyytyväinen, ettei Eppu edes yritä kiivetä, sen motoriikka ei ole niitä kehittyneimpiä. Mauno loikkii ja kiipeää ja hyvin harvoin tiputtaa mitään - paitsi tahallaan.


Rapsaus vaan ja Mauno oli päällimmäisessä laatikossa.

Kuvat ovat vähän huonoja, kännylaatua, kun henkilökunta kylvetti kameran omenavissyssä.

Kommentit

 1. Mauno yrittää nyt pakata itseään ihan väärään paikkaan. Ja onhan yläilmoissa tietysti kivempi heilua kuin kantokopassa lattiatasossa. Ja kantokopalla voi vielä kaiken huipuksi joutua erittäin epäilyttäviin paikkoihin, joten varmeempaa tietysti pakkautua muuttolaatikkoon.

  VastaaPoista
 2. Ja sit ihmetellään mihin kaikki lihalaatikot katoaa kierrosta.

  Terv. Lihavalmistetyöntekijä

  VastaaPoista
 3. Voi Eppu raukkaa, katkeraa varmaan tarkkailla maan tasalta, kun kaveri yltää virtuoosimaisiin kiipeilysuorituksiin. Onneksi Eppu kuitenkin tajuaa rajoitteensa, että vältytään onnettomuuksilta. :)

  VastaaPoista
 4. Meinasin minäkin kommentoida lihalaatikoista, tosin käytän niitä samaan touhuun itsekin... Mutta kaikki olen palauttanut kiertoon heti kun mahdollista! Ja pääasiahan on, että kissoilla on kivaa :D

  VastaaPoista
 5. Tiedoksenne: lihalaatikot on lainattu, ja palautuvat muuton jälkeen sille, jolta ne lainasin. En tiedä näiden historiaa.

  VastaaPoista
 6. Laatikot ovat lihatuottajan tilalta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!