Kenguru laudalla

Henkilökunnan ajasta pääosa menee pakkaamiseen ja muuhun muuton valmistelemiseen, joten kuvaamaan ja poikien touhuja raportoimaan ei meinaa ehtiä. Sen lisäksi touhumaasto on täällä mennyt kovin rajalliseksi ja pomppuiseksi, kiinnostavat tyhjät laatikot alkavat olla todella vähissä ja tilalla on laatikkopinoja ja romuläjiä. Elintila on kaventunut, mutta eiköhän se tästä joskus helpota.

Tänään oli pakko nappasta kamera käteen, kun Eppu köllötteli takapainotteisessa kenguruasennossa aikansa, toiseenkin kertaan.


Laatikon päällä on vintin siivouksessa löytynyt raapimalauta, joka ei aikanaan Maunoa kiinnostanut, mutta Eppu sitä on nyt aika ahkeraan rapsutellut. Siinä on näköjään mukava myös köllötellä.


Luulisi että tuo ei olisi kovin mukava asento, mutta ilmeisesti henkilökunta luulee taas kerran väärin ja Eppu on aivan eri mieltä asiasta. Mauno ei kyllä vastaavaa harrasta, vaikea olisi kuvitella sitä näkevänsä moisessa köllötyspuuhassa.

Linjoja asento ei kyllä kaunista, ainakaan ylhäältäpäin katsottuna...


Melkein voisi veikata että ainakin kuusi pentua on tulossa... ja pikapuoliin.

Kommentit

  1. Hieno masu. Ensimmäisestä kuvasta luulin, että Eppu tonki laatikosta jotakin. En olisi ihan heti uskonut lepoasennoksi!

    VastaaPoista
  2. Ehkä Eppu haluaa kertoa, ettei ole vielä pakannut tuota laatikkoa loppuun asti ja pitää sitä siksi paikoillaan?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?