Suuri höpinkäisjahti, osa Kärpänen

Eilen aamulla, heti henkilökunnan herättyä, alkoi hirvittävä ryminä ja ryske. Sisään oli jostain eksynyt ilmeisesti hieman syyskohmeinen iso perinteinen kärpänen, joka pörisi ja surrasi. Pojat innostuivat moisesta vieraasta ja juoksivat ja hyppivät sen perässä niin että henkilökunta oli aivan varma että tästä ei vaurioitta selvitä.

Kärpänen parkkeerasi ikkunalle ja sitä pojat tuijottelivat intensiivisesti.Sitten iski saalistajille väsy, taisi olla niin kiihdyttävää ja intensiivistä puuhaa.


Kun kärpänen lähti liikkeelle, lähtivät pojatkin. Seurasi juoksua ja ryminää.


Mauno otti selvästi aktiivisemman otteen ja juoksi ja kiipesi kaappien päällä, kun taas Eppu odotti että kärpänen tulee hänen luokseen (muutamia juoksupyrähdyksiä toki ottaen) ja lopulta näytti siltä että Epun metodi tuotti enemmän tulosta. Eppu onnistui läiskäisemään kärpästä ikkunaa vasten niin että se putosi ikkunalaudalle pökertyneenä, mutta sitten seurasikin tyrmistys eikä maiskutus. Mitäs nyt tehdään kun se pysähtyi?!?

Pojat vähän koukkivat sitä, mutta kumpikaan ei uskaltanut syödä sitä pois ja kärpänen jatkoi menoaan. Taas ryskättiin kunnes jossain vaiheessa se hävisi, mistä lie luikahtanut pakoon.

Ja ihme kyllä, mitään ei hajonnut.

Samana päivänä katonkorjaajat ajelivat ikkunan ohi nosturissa moneen kertaan, joten pojilla oli erittäin jännittävä päivä. Kyllä sitten uni maistui iltasella.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?