Vihdoin


Vihdoin henkilökunta ryhdistäytyi ja alkoi pakkaamaan kirjoja lihalaatikoihin. Ja laatikkopino madaltui sen verran, että Eppukin pääsi huipulle. Tosin ilo oli vain hetkellinen ja nyt kaikki lihalaatikot on pakattu ja täynnä.

Vapaiden laatikoiden määrä on huolestuttavasti vähentynyt...

Kommentit

 1. Hello,

  I found link to your blog on moderncat.net Unfortunately I don't understand a word :) I tried to use google translate but translation on English was such terrible :D What a pity that you don't translate texts on English.

  I like your cats!!! They are gorgeous! You are so creative person with great style! Your flat looks perfect.

  Today I made for my cat shelf for hide litter box, inspired by yours idea (on modern cat).

  Thankx for inspiration!

  Małgosia (from Poland)

  VastaaPoista
 2. Onnea Eppu! Ja onnelliselta suorituksestaan näyttääkin :)

  VastaaPoista
 3. Taitaa kissoilla mennä silmät suuriksi muutamiksi päiviksi kun saapuvat uuteen kotiin! :D Niin että vaihtelua on. Arvelee Tosi mummo.

  VastaaPoista
 4. Hello Małgosia!

  I'm sorry you are not able to understand the blog and I can assure you it's not worth a try with the google translate with Finnish, it doesn't make it any more understandable.

  The flat is about to change as we're packing for a move - that's why all the box images lately! Let's see what the next one will look like... ;)

  My two Mau boys Eppu and Mauno send their purrs to all readers, regardless of language and welcome everyone to pop in their lives!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?