Orvot karvapojat

Henkilökunta on painanut ympäripyöreitä päiviä raksalla remontoiden uutta kotia, joten pojat ovat olleet pitkiä päiviä keskenään. Selvästi on pientä ikävää ja hellyydenpuutetta silloin harvoin kun on paikalla. Huolenpito kun on ollut luokkaa aamuruoka + vessan siivous, päivällä piipahdus ja raksuja, iltaruoka. Ja sen mitä henkilökunta on hereillä kotona, menee koomassa eikä jaksa edes sormea liikauttaa.

Aina viileä Mauno oli jo ryhtynyt eilen halailemaan päivällä pistäytynyttä äitiäni, joten tilanne on ilmeisen paha. No, sunnuntaisin on taloyhtiössä remonttikielto, joten silloin ehtii olla kotosallakin - ja sen lisäksi pitää jossain vaiheessa tietysti ehtiä pakata loput tavarat.

Sohvista lähti tänään päälliset pesuun ja ne oli pakko verhota jollain, sillä jostain syystä sohvan rungon päällikangas on sellainen, joka innostaa molemmat pojat raapimaan, vaikka muuten eivät huonekaluihin koske. Mauno löysi heti oivallisen pesäkolosen nukkumiseen.


Viikon päästä muutetaan ja sitä ennen on aika haipakkaa - eikä sen senkään jälkeen kyllä heti hiljene, joten päivityksiä tulee nyt aika harvaan tahtiin.

Olkaa kärsivällisiä, palaamme!

Kommentit

  1. Maukka, we feel your pain. Tääl sama: ruokaa saadaan, mut seurat on vähissä :-( Pitää sit vaan pärjäillä kahestaan. Kai tää tästä taas joskus muuttuu.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?