Hyvää uutta vuotta!

Taas on yksi vuosi muutamaa tuntia vailla paketoitu pulkkaan, raketit jo paukkuvat ulkona ja täällä onneksi karvaiset kuorsaavat rauhallisina. Henkilökuntakin siinä partaalla.

Alkuvuosi meni rauhallisesti, ajoittain valitellessa keski-ikäisen kissakodin tylsyyttä, mutta loppuvuosi... noh, ei se mennyt ihan niin kuin piti. Kyllä tätä vuotta aika armottomasti leimaavat viimeisen kahden kuukauden tapahtumat eli Maunon menetys täysin yllättäen.

Vieläkin Maunon ajatteleminen nostaa vedet silmiin, vaikka onhan meillä toki paljon iloakin ollut, kun saimme nopeasti ihanan Lyyran paikkaamaan kaverivajetta.Lyyra on ottanut ison paikkansa nuoruuden innolla ja isolla sydämellä ja siitä olemme äärimmäisen kiitollisia. Neiti on teinihengessä energiapakkaus, joka jaksaa, jaksaa ja jaksaa ja sen lisäksi on ihanalla sylikissan luonteella varustettu. Ja miksi neiti poseeraa tässä Ison Idolin kanssa? No kun se on yöllä tiputettu seinältä suoraan henkilökunnan päälle – kuvia ei täällä kumarreta.

Onneksi talossa on myös toinen Iso Idoli – Eppu-setä! Eppu otti neitokaisen lempeästi vastaan ja suhinat loppuivat neidiltä melkein alkuunsa, kun herrasmies antoi tilaa.


Meillä ei valitettavasti ole oltu ainoita, vaan tänä vuonna on myös kissaympyröiden ystävä- ja tuttavapiireissä kohdattu menetyksiä, sairauksia ja epäsopua.

Toivotammekin siis kaikille kissaystävillemme ja henkilökunnille hyvää, onnellista, tervettä ja sopuisaa alkavaa vuotta!

PS: Henkilökunta ei ole ollut ihan tyytyväinen blogin ulkoasuun ja toimintoihin, joten pelaillaan tässä nyt vähän aiheen kanssa, jos vaikka saataisiin jotain asioita kohdilleen.

Kommentit

 1. Hyvää uutta vuotta myös sinne koko sakille <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta teillekin!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä täällä 😊 Lyyra haluaa jo korvata taulun 😁 Ihana tuo lopun yhteiskuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lyyra ei oikein ymmärrä, kuka on se kissa minkä hajuja täältä vielä löytyy, mutta sitä ei näy kuin kuvissa.

   Poista
 4. Ihanaa alkanutta vuotta teille!
  Blogin ulkoasu tällä hetkellä miellyttää kovasti. Mutta jos prosessi on edelleen kesken, niin katotaans sitten myöhemmin taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Prosessi on varmaan ainaisesti elävä, mutta katsellaan nyt, Bloggerilla ei ole ihan hirveästi näitä vaihtoehtoja, pohjimmiltaan vaihtaisin mielummin Wordpressiin, mutta se on sitten taas isompi jumppa ja pitäisi miettiä domainiakin ja muuta samassa, enkä ole yhtään varma, että olen niin aktiivinen bloggaaja, että kannattaisi jumppaan ryhtyä.

   Poista
 5. Hyvää ja onnellista uutta vuotta teille! Teidän kaikki loppuvuoden muutokset ovat kyllä olleet täälläkin paljon mielessä. <3 Ja tosiaan, tuntuu että minunkin tuttavapiirissäni on ollut paljon lemmikkihuolia ja -suruja viime kuukausina. Rakkaat lemmikit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvää ja onnellista, terveydellistä ja sopuisaa vuotta myös Koratiaan. Jotenkin tämän joulun tienoo ja vuoden vaihtuminen on taas herkistänyt ajatukset – silmissä on ollut roskia. Ilman Tirppusta oltaisiin ihan hukassa. Neidin ansiosta odotukset uudelle vuodelle ovat positiivisempia.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!