Tolppa-apina

Lyyra ei aluksi oikein ottanut kiipeilytolppaa omakseen, vaikka henkilökunta aika alkupäivinä kerran nosti apinan puuhunkin ihan varta vasten. Edellisessä kodissaan oli kyllä kuulemma kiivennyt tolppaa ja nukkunut yläpesässä, mutta tuo meidän tolppa on aika paksu, eikä sellainen perinteinen pesäpuiden kapea tolppa. Ehkä siksi sitä ei mielletty kiipeämiseen sopivaksi omin päin.

Päivänä eräänä henkilökunta kuitenkin soffalta huomasi tolppaa ylös ampaisevan ohjuksen ja nappasi kameran käteen – tosin siinä vaiheessa neiti oli ehtinyt jo ihan tolpan loppuun asti ja no, päälle. Öhöm.Tuo meidän tolppa kun ei ihan kattoon asti yletä, kun sitä on jouduttu ihan ensimmäisestä asunnosta lyhentämään, kun huonekorkeus oli kolmisen metriä. Täälläkin sitä on 2,7 m, että riittää sitä kiivettävää siinäkin.

Alas Linnan katolle laskeuduttiin sitten toiselta puolelta, ja siinä ei paljon silakasta näy kun tolpan taakse itsensä venyttää.Pikkuisen joutui sihtaamaan, että hyppy alas koriin Linnan katolle osui oikeaan kohtaan.Sitten piti testata pysyykö se pystyssä, jos siihen nojaa. Pysyy.Jahas jahas, mitäs siellä tapahtuu, taitaa olla Eppu-setä... ja eikun sinne!


Ei tuo tolppa mikään hitti Lyyralle ole vieläkään, aika harvoin on sitä kiivennyt. Mutta on kuitenkin. Eipä tuota Eppukaan ihan hirveän usein käytä, enempi kynsien raapimiseen.

Kommentit

 1. Voi mitkä kuvat! Tuo viimeinen varsinkin 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti on hyvin kuvauksellinen, mutta myös niin pirun vikkelä, että kuvaajalla ei ole ihan hirveästi mahdollisuuksia...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Lyyran turkki on kyllä todella kaunis henkilökunnankin mielestä.

   Poista
 3. Kisut on niin ihania, kun ne on uteliaita toisistaan. Ihminen ja tolpat ja muut jää heti kakkoseksi, jos lajitoveri tekee yhtään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei mitän jakoa millekään, jos toinen puuhaa jossain toisaalla.

   Poista
 4. Ihanasti pala kerrallaan Lyyra ottaa kodin omakseen ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?