Arvonta suoritettu!


Kiitämme kaikkia kommentoineita, on mukavaa välillä saada vähän vastakaikua sieltä ruudun toiselta puolelta, ettei tule ihan vainoharhainen olo että me Maunon kanssa tässä vaan kaksin turinoimme tyhjään avaruuteen eikä ketään kiinnosta.

Kiitämme kauniista kommenteistanne. Mauno on ollut helppo kirjoituksen kohde, sen loputtomat tohellukset ovat niin viihdyttäviä, että tarinat syntyvät melkein itsestään. Kunhan vain kirjaa ne ylös. Mukavaa että myös muut ovat kokeneet Maunon päiviensä piristykseksi.

Yllättävän moni sanoi olevansa koira- tai ei-kissaihminen. Mauta sanotaankin rotuna monesti hieman koiramaiseksi. Monet niistä oppivat mm. noutamaan (Mauno ei toistaiseksi ainakaan...). Monet ei-kissaihmiset kokevat kissat mystisiksi, ylemmyydentuntoisiksi, arvoituksellisiksi, viileiksi, etäisiksi. Nämä ominaisuudet näyttävät puuttuvat Maunosta - se on avoin, seurallinen, höpsö toheltaja. Mystistä on ainostaan se miten se nyt tuonkin keksi...

Kaikille kissasta haaveileville vinkkaan tuossa alla että ihania pikku maukulaisia on tulossa runsaasti ja kanta kasvaa hyvää vauhtia Suomessa. Iltavillin pennut kasvavat koirakodissa, ja Maunon äidin pentue myös (vieraileva koira), joten koirallisillekin on jo valmiiksi koiraan totutettuja pentuja. Tämä rotu on ihastuttava ja ainakin itse olen aivan myyty. Ei mau mikään lössykkä hiljainen sylikissa ole, mutta jos ei pelkää aktiivista leikkijää, niin sen kanssa kyllä pärjää.Ja sitten se arvonta. 47 kommentin joukosta arvonta osui numerolle 15, eli anu, lähetä osoitetietosi osoitteeseen sitruunapuu ät welho piste com niin korttisarja lähtee postissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin