Mies yli laidan!


Hmm, siinä katollisessa vessassa oli puolensa... Ilmiselvästi pitää hankkia hieman korkeampi malli kuitenkin, jos tällä avomallilla jatketaan. Onneksi ei ollut vatsa löysällä.

Kommentit

 1. Hra Mäykynen on taas niin samis, vastaavan aiheen julkaiseminen on ollut mietinnässä jo hetken. Kansi palasi meillä jo takaisin paikalleen. Vaikka yli menikin vain hiekkaa, niin on kivempi, kun sisälattioilla ei ole hiekotusta. Tosin kannen kanssakin luukun eteen kinostuu välillä mukavat hiekkadyynit :)

  VastaaPoista
 2. Samoin meillä muodostui dyynit, tai oikeammin Maunon tapauksessa hiekkapyramidit, luukun eteen katollisessa versiossa. Seuraavaksi pitänee vielä kokeilla jotain korkeampaa laatikkoa, Maunon on sen verran korkea ja pitkäjalkainen, että oli vain ajan kysymys koska kakkelit menevät reunan yli.

  Sitäpaitsi juuri viikonloppuna kuurasin kylppärin lattian juuriharjalla hiekkasavilietelaikuista.

  VastaaPoista
 3. Se on se katollinen malli josta on katto leikattu irti, jää korkeat reunat. Anni on tosin onnistunut silti pissaamaan ulkopuolella, oviaukosta. :D

  VastaaPoista
 4. Heh, mä tallensin vastaavasta tapahtumasta vähän rumemman kuvan. Meidän maatiaiskolli painaa 8 kiloa, sitä alkoi ahdistamaan katollinen huussi ja ensimmäinen avomalli oli sille liian pieni. Nyt meillä on käytössä Ikeasta ostettu sängynaluslaatikko, se oli oikeasti ainoa jossa koko riitti! Reunatkin toistaiseksi.

  Tykkään muuten molemmista blogeistasi, olen vain ollut hiljainen lukija tähän saakka.

  Mukavaa joulun odotusta sekä Maunolle että sinulle!

  -merja-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin